fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

aventura – titluri-carti-copii-corint-junior-banner-1920-670

O carte lasă amprente pe suflet și tocmai de aceea rămâne cel mai special cadou. Cărțile pot avea o contribuție majoră în evoluția celor mici, clădindu-le un caracter puternic și oferindu-le soluții cu ajutorul cărora să lupte împotriva obstacolelor de mai târziu.
Hai să descoperi colecțiile noastre!

POVEȘTI ILUSTRATE (de la 3+)

„La orice vârstă, omul este o ființă care se hrănește cu povești. De aceea, avuția povestirilor, pe care au strâns-o oamenii de pe tot globul, din casă în casă, din secol în secol, fie în vorbă, fie și în scris, a depășit celelalte avuții omenești.”, spunea scriitorul și filosoful indian Rabindranath Tagore.
Cei mici adoră poveștile, iar cele pe care le oferă colecția POVEȘTI ILUSTRATE pot avea un impact major și benefic asupra educației lor. Amuzante, cu întâmplări nemaiîntâlnite, cu personaje în care cei mici se vor regăsi, cu texte ce reușesc să-i miște și să-i motiveze, aceste povești îi vor ajuta pe copii să descopere frumusețea lecturii.
Poveștile înseamnă nu doar emoție, mister și fascinație, ci și un mod de a descoperi lumea și de a crește frumos. Ele îi transpun pe copii în acel univers magic și plin de culoare pe care îl îndrăgesc atât de mult.
Din povești, cei mici deprind curajul, cinstea, generozitatea, ambiția, încrederea, prietenia adevărată și multe alte abilități utile în viața de adult.

Hai pe site în universul plin de culoare al poveștilor!

EU SUPEREROU (de la 8+)

Cu toții ne dorim să creștem copii puternici, curajoși, încrezători în propriile forțe, cărora să nu le fie teamă să-și exprime personalitatea.
Copiii își imaginează personaje și lumi fantastice, se cred supereroi gata să salveze lumea, s-o scape de pericole, și capătă, în mintea lor, puteri nebănuite. Cei mici nu își aleg la întâmplare supereroii. Aceștia sunt întotdeauna în strânsă legătură cu modul lor de a fi și cu ceea ce-și doresc să facă mai departe. Copiii știu că supereroii sunt neînfricați, că pot găsi soluții inedite la tot felul de probleme și pot face lumea mai bună.
De cele mai multe ori, puterile interioare ale copiilor ies la suprafață prin prisma acestor personaje.
Titlurile colecției EU SUPEREROU deschid drumuri către lumi la care cei mici visează în adâncul inimii și al imaginației. 

Hai pe site să-i cunoști pe supereroii noștri!

AVENTURĂ & MISTER (de la 9+)

Suspans, răsturnări de situație sau secrete bine ascunse, gata să fie dezvăluite, povești impecabil construite, scrise într-un ritm alert – asta înseamnă AVENTURĂ & MISTER!
Cititul poate fi o aventură. Dar când povestea citită e presărată și cu mister, totul se transformă într-o cursă cu roller coaster-ul în care surprizele și amalgamul de emoții creează combinația perfectă.

Hai pe site și fii parte din aventura noastră!

SMART AGE (de la 12+)

Cărţi alese cu grijă, care au primit prestigioase premii internaţionale pentru valoarea lor literară, precum şi pentru valoarea lor de instrumente de formare, la copii, a unor atitudini pozitive faţă de problemele reale din viaţa cotidiană. Eroii SMART AGE au vârsta cititorilor şi sunt, ca şi ei, inocenţi, amuzanţi şi isteţi. Cu siguranţă vor atrage toată simpatia copiilor, care se vor regăsi în cel puţin o trăsătură a personajelor: independenţa, loialitatea faţă de prieteni, curiozitatea, spiritul de aventură și optimismul.

Fii SMART și hai pe site!

CORINTEENS (de la 13+)

Povești fantasy extravagante de care toți adolescenții de peste 13 ani se vor îndrăgosti la prima vedere, iar iubirea lor va dăinui. Titluri din tot spectrul literar, foarte atent alese pentru această perioadă preadolescentină a marilor schimbări emoționale și fizice. Plăcerea lecturii se va cimenta, iar adolescenții de azi vor deveni cititorii devoratori de mâine.
CORINTEENS e ambalată în umor ireverențios și suferințe brutale, în cuvinte magice puse în valoare cu măiestrie de numeroase răsturnări de situație. Sunt cărți pe care le citești cu sufletul la gură, pentru că de fiecare dată când bănuiești încotro se îndreaptă povestea, ajungi să-ți dai seama că te înșeli. Sunt povești înduioșătoare despre maturizare, dar și despre durerea și puterea de a supraviețui. Doar aici întâlnești dușmani care se îndrăgostesc, prietenii puse la încercare și răsturnări de situație la tot pasul.

Hai pe site să afli depre povești creionate cu alte culori decât cele pe care le știi!

Tu în care dintre lumi te-ai oprit? Ce carte ai ales pentru copilul tău?


Lasă un răspuns