fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

banner CJ_Campanie 26.07-08.08 – Declaram razboi gadgeturilor

Joaca este cuvântul de ordine în vacanță și nu numai! Iar când joaca înseamnă a pune la încercare spiritul de observație și agerimea minții copiilor, înseamnă că timpul lor este folosit în cel mai creativ mod!
Prilej de nesfârșită distracție pentru cei mici, vacanța le ridică părinților o serie de provocări cu privire la activitățile pe care le pot pregăti împreună.
Așa că m-am gândit să îți sugerez câteva activități distractive și educative din care să alegi ce este cel mai potrivit pentru copilul dumneavoastră.
Antidotul perfect pentru plictiseală și… soluția pentru a sta cât mai departe de tentantele gadgeturi!

BENEFICIILE CĂRȚILOR ASUPRA DEZVOLTĂRII COPIILOR:

  1. îmbogățesc vocabularul și capacitatea de exprimare
  2. dezvoltă gândirea și contribuie la viitorul lor; copilul de azi va fi un adult independent și capabil să se autodepășească (Gabysi Andreea Negoita)
  3. libertate la visare, dezvoltă imaginația, îi ajută să deosebească răul de bine (Hossu Emil)  

CARTEA ANTIPLICTISEALĂ

O adevărată comoară, cartea aceasta plină de idei antiplictiseală te va distra cu siguranță, oriunde și oricând! Indiferent dacă este vorba despre o după-amiază ploioasă sau despre o zi lungă de vară, dacă ești acasă ori într-o călătorie lungă, dacă ești singur sau alături de prieteni – nu te vei plictisi niciodată, având această carte la îndemână.
Află cum să pui în scenă un spectacol de teatru cu umbre, descoperă cum se construiesc rapid câteva instrumente muzicale și scrie chiar tu o poveste – acestea și multe alte proiecte îți vor dezvolta creativitatea. Provoacă-ți creierul cu ghicitori, jocuri de cuvinte, puzzle-uri pentru memorie și mistere, iar apoi învață hieroglifele folosite în Antichitate de egipteni, precum și câteva cuvinte în latină.

100 DE JOCURI DISTRACTIVE ȘI EDUCATIVE

Joaca este cuvântul de ordine indiferent unde te afli în vacanță sau chiar în pauză la școală.
O carte cu de toate: jocuri de memorie, de mimică, de atenție, activități cu hârtie și creioane, dar și vânători de comori și jocuri cu mingea.
Distracția este garantată!99 DE JOCURI MATEMATICE

O mulțime de jocuri care îți vor pune în valoare cunoștințele acumulate și agerimea
minții. Răspunde provocărilor și află cum își împarte comoara piratul Jim sau cine câștigă concursul de jocuri video. După ce ai rezolvat problemele, poți verifica în paginile de la sfârșitul cărții dacă ai răspuns corect.
Mult succes!


JOCURI ALE MINȚII

Testează-ți agerimea minții în joacă! 
Cele peste 80 de jocuri creative și amuzante din această carte îți vor pune negreșit creierul la treabă și îți vor spori istețimea.
Pune-ți mintea la contribuție și dezleagă ghicitori inedite, descifrează hieroglife și aventurează-te în labirinturi. Verifică apoi dacă ai răspuns corect urmărind răspunsurile de la sfârșitul cărții.


JOCURI CU IMAGINI

Cele mai amuzante jocuri, puzzle-uri și o sumedenie de activități pentru micuții pregătiți să exploreze tot ce-i înconjoară.
Explorează piramide, joacă-te cu marțienii, colorează și distrează-te cu aceste jocuri pline de imaginație, apoi verifică răspunsurile la sfârșit. Iar dacă te joci cu un prieten, distracția este de două ori mai mare.


GENIAL! CEA MAI COOL CARTE CU JOCURI

Jocuri și activități incitante care provoacă și dezvoltă gândirea analitică și imaginația copilului.
Descifrează codurile spionilor, dezleagă misterele matematice ale dinozaurilor, testează-ți abilitățile de designer vestimentar, îmbină inteligent literele alfabetului şi ajută-l pe Cosmin să găsească prețioasa comoară!
Ce mai aştepţi? Să înceapă distracţia!

MAREA CARTE CU JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI

Această uimitoare carte cu jocuri și activități variate și incitante îi va ține ocupați pe cei mici într-un mod cu totul creativ.
Descifrează codurile spionilor, creează-ţi propriile animăluţe de casă, rezolvă misterele matematice ale dinozaurilor, îmbină inteligent literele alfabetului şi află unde e ascunsă comoara incaşilor!
Ce mai aştepţi? Să înceapă distracţia!

EXPERIMENTE ȘTIINȚIFICE CARE TE LASĂ CU GURA CĂSCATĂ

De la RACHETE CU OȚET la CATAPULTE DE MASĂ și de la MERE MUMIFICATE la OUĂ SĂLTĂREȚE — această carte este plină de experimente fabuloase!
Vei descoperi tot felul de PROIECTE DISTRACTIVE, însoțite de instrucțiuni ușor de urmat, precum și de fotografii și diagrame clare ce ilustrează pașii pe care trebuie să-i urmezi. Există și o serie de EXPLICAȚII simple, care descriu cum funcționează toate experimentele.
Ții în mână ghidul perfect al micilor oameni de știință!


CĂLĂTORIE ÎN LUMEA MINUNATĂ A ANIMALELOR SĂLBATICE

Planeta noastră adăposteşte peste opt milioane de specii de animale – de la mica pasăre colibri până la gigantica balenă-albastră. Şi pe noi, oamenii!
Călătoreşte în jurul lumii şi descoperă informaţiile despre animalele minunate care trăiesc pretutindeni, de la regiuni polare îngheţate la păduri tropicale şi deşerturi. Rezolvă activităţile, puzzle-urile, labirinturile şi multe altele pe parcursul acestei incredibile călătorii de cunoaştere a lumii animalelor.


DESCOPERIM LUMEA… PRINTRE LABIRINTURI

Fă-ţi bagajele și pregătește-te pentru o călătorie palpitantă în jurul lumii! Însoţeşte-i pe Max, Mimi şi pe câinele lor, Mojo, la piramidele egiptene, prin pădurile amazoniene, pe străzile din Paris şi în adâncul misteriosului Triunghi al Bermudelor!
Vei găsi câte un labirint amuzant pentru fiecare ţară, lucruri extraordinare de aflat şi, bineînţeles, multe imagini spectaculoase!


EXPLOREAZĂ LUMEA. ACTIVITĂȚI PENTRU EXCURSII ȘI VACANȚE

O călătorie fascinantă care te va ajuta să cunoști locuri uimitoare și să înțelegi mai bine viața și activitățile oamenilor din lumea întreagă.
O carte grozavă cu activități de tot felul – ghicitori care îți pun mintea la contribuție, jocuri distractive, coduri care așteaptă să fie descifrate, imagini amuzante gata să fie desenate.
Cu ajutorul abțibildurilor, distracția e garantată!


LABIRINTURI MATEMATICE – ADUNĂRI ȘI SCĂDERI

Un nou mod, simplu și plăcut, de a face primii pași pe drumul provocator al matematicii!
Explorează pădurea magică, adu racheta printre stele, ajută cavalerul să afle unde este calul său, caută comoara pierdută, alături de piraţi.


LABIRINTURI MATEMATICE – ÎNMULȚIRI ȘI ÎMPĂRȚIRI

O carte plină cu labirinturi colorate și amuzante!
Aventuri fascinante cu roboței, extratereștri, dar și cu stele arzătoare, o lume în care vei exersa cu drag înmulțirea și împărțirea.
Timpul va zbura într-un mod plăcut, iar matematica îți va deveni prietenă.


CUM SĂ SCRII O CARTE DE AVENTURI

În încheierea articolului, vin în ajutorul celor mici, al celor care-și doresc să scrie o carte de aventuri, cu acest instrument extrem de util.
Conține o mulțime de idei care i-ar putea inspira să scrie fel de fel de povestiri despre exploratori, spioni, operațiuni de salvare îndrăznețe, fantome, extratereștri și multe altele.
Este un îndrumar de scriere creativă, care le oferă spații ce pot fi completate cu propriile idei, precum şi multe sfaturi care le vor fi de folos de-a lungul redactării cărții lor.


Aștept comentarii, păreri și, dacă ai și alte sugestii, sunt binevenite.

Dacă ție și copilului tău v-au fost de folos sugestiile mele, dacă v-ați relaxat și v-ați amuzat împreună, trimite mesajul mai departe!

Lasă un răspuns