fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Oricât de fantastică ar fi povestea pe care o citiți împreună, copilul dumneavoastră va recunoaște în ea și situații din viața reală sau trăsături ale unor oameni din jurul lui.

Încurajați-l să vă spună dacă i se pare că are ceva în comun cu un anumit personaj, dacă unele dintre trăsăturile eroilor din poveste îi amintesc de cineva cunoscut sau dacă a mai întâlnit o situație asemănătoare cu cea din cartea pe care o citiți.

Comparând personajele din carte cu unele din viața reală, copilul și-ar putea răspunde și la unele întrebări pe care probabil și le pune despre temperamentul și atitudinea unor persoane din jurul său.

Recomandarea noastră de lectură este Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume, o carte al cărei erou ― un mic vampir care locuiește împreună cu familia sa într-un conac izolat ― își dorește foarte mult să aibă prieteni și să meargă la școală.

Probabil că noii colegi de clasă ai lui Vlad își vor găsi, în analiza copilului dumneavoastră, și unele corespondențe în viața reală.

Lasă un răspuns