fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Un cititor nu trebuie să rămână niciodată în pană de cărţi, mai ales unul în formare. Trebuie să aibă mereu, la îndemână, ceva nou de citit.

Cu siguranţă doreşti să-i creezi toate condiţiile copilului tău pentru a deveni un viitor cititor împătimit, aşa că noi te ajutăm cu nenumărate şi variate cărţi, care de care mai atractive pentru el.

În această toamnă, în ciuda pandemiei care se încăpăţânează şi nu vrea să plece, continuăm să lansăm titluri noi. Adaugă-le şi tu în bibliotecă, mai ales că acum sunt cu 35% reducere.

Smart Age – colecţia cu lecturi inteligente pentru copii care-şi aleg singuri cărţile aduce, toamna aceasta, alte titluri mult aşteptate.

Ce să nu faci dacă devii invizibil? este un nou roman semnat de Ross Welford, proaspăt ieşit din tipar. Sigur mulţi copii se vor identifica cu Ethel. Este o fetiță de doisprezece ani, care se confruntă cu o problemă comună celor de vârsta ei: acneea. După ce încearcă, fără succes, tot felul de remedii, găsește pe internet niște ierburi ciudate, pe care le cumpără pe ascuns cu cardul bunicii, și aduce acasă un aparat de bronzat vechi, pe care îl ascunde în garaj. Combinând acel „ceai” cu o ședere prelungită la solar, Ethel devine… invizibilă.

Stanley va fi bine, probabil de Sally J. Pla. Autoarea este deja cunoscută cititorilor din romanul Păsările dintr-o bună zi, lansat la începutul pandemiei. Noul titlu va fi disponibil în noiembrie.

Nimeni nu ştie mai multe despre benzi desenate decât Stanley. În paginile lor se refugiază când e copleşit de lumea din jur. Iar după ce leşină la o adunare pe tema siguranţei sportive, Stanley îşi duce pasiunea pentru benzi desenate la un nivel superior, inventându-şi propriul supererou imaginar, pe nume John Lockdown, care să-l ajute. Şi chiar are nevoie, pentru că – în speranţa că va reuşi să demonstreze că-şi poate stăpâni fricile – tocmai a decis să participe la un mare concurs de cultură generală despre benzi desenate combinat cu o super-cool vânătoare de comori prin centrul oraşului. Prin toate aceste peripeţii, eroul nostru, Stanley, se luptă cu anxietatea şi află ce înseamnă, mai exact, să fii curajos.

Super-miraculoasa călătorie a lui Freddie Yates de Jenny Pearson este o poveste încântătoare despre adevărata semnificaţie a familiei, care va ajunge în librării spre sfârșit de noiembrie.

Lui Freddie Yates îi plac faptele. Şi imediat ce descoperă că tatăl său biologic este încă în viaţă, porneşte în căutarea lui, urmărind indiciile. Împreună cu doi prieteni, Freddie Yates începe o aventură super amuzantă și încântătoare, într-o vacanță de vară, presărată cu câteva minuni pe parcurs. După un şir de evenimente ciudate – un concurs de mâncat ceapă, câteva costume de supererou şi câţiva hoţi de antichităţi foarte furioşi – băiatul descoperă că nu toate lucrurile pot fi explicate, iar uneori ceea ce cauţi aveai deja.

 

 

Aventură & Mister. Regina toamnei în această colecţie este cartea a 7-a din îndrăgita serie Vânătorii de comori, semnată de unul dintre cei mai bine vânduţi autori din toate timpurile – James Patterson.

Faimoasa familie Kidd reintră în acțiune, în al șaptelea volum al seriei Prada de la antipozi! Aventurile celor patru frați Kidd – Bick, Beck, Storm și Tommy -, la fel de captivante și de surprinzătoare ca întotdeauna, se desfășoară acum în Australia, unde părinții lor, încă o dată, au dat de necaz. Ca să-i scape din închisoarea unde au ajuns în urma unei înscenări, eroii noștri trebuie să străbată Australia, să recupereze o pereche de pietre prețioase furate, să-i învingă pe pirați și să aducă dovezile care vor proba nevinovăția părinților lor.

Odată cu acest nou volum, reedităm și primele două din serie, cu un nou design de copertă, mai modern și mai atractiv.

Extraordinarele culori ale lui Auden Dare de Zillah Bethell va ajunge în librării spre finalul anului.

Auden are 11 ani şi are o perspectivă diferită asupra lumii, vede totul doar în alb, negru şi nuanţe de gri. Însă acum, viaţa a devenit şi mai grea pentru el, în lumea postapocaliptică în care trăieşte, unde nu mai plouă de ani buni, iar războiul pentru apă se apropie tot mai mult. Nevoit să se mute în casa unchiului său – un savant excentric decedat de curând -, Auden descoperă că acesta lucra la ceva care l-ar fi putut ajuta să vadă în culori. Împreună cu prietena lui Vivi, băiatul descoperă ascuns în grădina unchiului un robot ingenios, care-i spune că se numeşte Paragon. De aici începe o aventură, la sfârşitul căreia Auden află că adevărul este mai mare şi mai minunat decât îşi imagina.

CorinTeens. Lansăm încă două debuturi în noua colecţie cu cărți numai bune de citit în perioada de maturizare, care-i aduc pe copiii de 12-13 ani mai aproape de literatura pe care o vor citi în viitor.

Un an fără tine, romanul de debut al Ninei de Pass, este o poveste înălțătoare și sfâșietoare despre vindecare după pierderea cuiva drag și despre adevărurile întunecate pe care alegem să le ascundem de ceilalți, dar și de noi înșine, perfectă pentru fanii autoarelor Cynthia Hand și Jennifer Niven.

Viața Carei este complet dată peste cap la întoarcerea de la petrecerea de Revelion, când mașina pe care o conduce este lovită de un camion, iar prietena ei cea mai bună, Georgina, moare. Răvășită de vinovăție și incapabilă să funcționeze, Cara acceptă cu resemnare propunerea mamei sale de a se transfera la un liceu din stăinătate, unde își va putea ascunde trecutul. Autoarea urmărește cu multă sensibilitate schimbările psihologice prin care trece Cara în internatul izolat din munții Elveției, unde se împrietenește cu trei colegi din țări diferite, care au suferit și ei diverse traume.

Iubire de probă, debutul fenomenului Wattpad Alex Light, dezvăluie o poveste amuzantă și captivantă pentru tineri despre o relație falsă și o iubire adevărată.

Becca Hart este o adolescentă de 17 ani care nu a avut niciodată un iubit. Ei nu-i displace să fie singură, dar nu-i place deloc că prietena ei cea mai bună o tachinează mereu pe chestia asta. Așa că se pretinde ca este îndrăgostită, în secret, de cineva. Brett Wells are tot ce-și poate dori la vârsta lui. Este căpitanul echipei de fotbal și unul dintre cei mai populari tipi de la școală, așa că găsirea unei iubite n-ar trebui să reprezinte o problemă. Este foarte preocupat de viitor și nu de cine-l va însoți la balul de absolvire, așa că decide să devină misteriosul iubit al colegei sale.  La un moment dat granița dintre real și fals începe să se destrame, iar adolescenții sunt siliți să răspundă la întrebarea: nu cumva această iubire de probă e singurul lucru adevărat din viețile lor?

Cititorii la început de drum nu au fost nici ei uitaţi. Pentru ei am pregătit un nou volum – al treilea – din Jurnalul unui câine poznaș – Mirosiune imposibilă de James Patterson. Copiii adoră stilul acestui cățeluș de a-și povesti peripețiile, iar acum vor fi încântați să afle ce a făcut Junior în vacanță. În stilul lui inconfundabil, Junior povesteşte cum a supravieţuit unei diete cu legume dezgustătoare şi fără pic de carne, ce plan supersecret a urzit pentru a şterpeli din frigider nişte hamburgheri delicioşi, dar şi marele plan de evadare ticluit împreună cu prietenii lui.

Vezi aici toată seria.

Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri de Joe Ballarini. Copiii nu se vor mai teme de monștrii de sub pat după ce o vor cunoaște pe Kelly – fata recrutată de o societate secretă să se lupte cu … Omul Negru.

Cel mai urât coșmar al lui Kelly e pe cale să devină realitate! Tânăra de 13 ani are nevoie de bani pentru tabăra de vară, așa că trebuie sa renunțe la marea petrecere de Halloween pentru a lucra… ca dădacă. Micul Jacob este răpit de acoliții Omului Negru, iar Kelly descoperă că îngrijirea unui copil înseamnă mult mai mult decât să-i dai gustări și să te uiți la filme pe Netflix în timp ce doarme, mai ales când ai de-a face cu tot soiul de creaturi supranaturale. Cu ajutorul unei societăți secrete de dădace care le vin de hac monștrilor, Kelly luptă să-l recupereze pe Jacob înainte ca Omul Negru să-i transforme coșmarurile în realitate.

? O carte perfectă pentru fanii seriilor GOOSEBUMPS și ULTIMII COPII DE PE PĂMÂNT!

? Ecranizată de Netflix (film disponibil din 15 octombrie, cu Tom Felton în rolul Marelui Păpușar).

 

Povești ilustrate. Pentru cei mai mici dintre cititorii noștri pregătim noi aventuri ale unora dintre cele mai îndrăgite personaje ale lor din această colecție.

 

Bondărel își serbează ziua este a șaptea carte din această serie care-i ajută pe copii să înțeleagă diverse sentimente. Acum cel mai îndrăgit bondar din lume împlinește cinci anișori!

Micul Bondărel este îngrijorat pentru că mama şi tata Bondărescu au uitat să trimită invitaţiile la marea petrecere, dar şi să pregătească tortul. Până la urmă situaţia va fi salvată, iar gărgătiţa Rita are o nouă reţetă delicioasă.

Vezi aici toată seria Bondărel.

Einstein. Călătoria uimitoare a unui șoricel în spațiu și timp este a patra carte semnată de Torben Kuhlmann. Cu nesfârșita lui sete de cunoaștere, inteligentul șoricel a fost sursa de inspirație pentru multe realizări și descoperiri uimitoare, așa cum s-a văzut și în precedentele cărți din colecție – Lindberg, Armstrong și Edison. De această dată, cu ajutorul unei mașini a timpului, șoricelul cucerește spațiul și timpul și ajunge în anul 1905, unde se întâlnește cu un tânăr care lucra la Oficiul de brevete. Era Albert Einstein.

Călătorie prin tradițiile Chinei – serie de patru cărţi despre obiceiurile acestui popor.

Descoperiţi alături de Yaya, sărbătorile tradiționale ale acestei țări și ritualurile ei străvechi, în aceste cărţi cu ilustrații încântătoare, dar și informații uimitoare.

Lasă un răspuns