fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.
-35%Nou

Un jurământ cutezător și letal

Autor:
 

42.83lei

Regatele se vor ciocni. Alege de partea cui ești în acest final triumfător al seriei „Distrugătorii de blesteme”.

 

PRECOMANDĂ. LIVRARE DIN 7 FEBRUARIE 2023

Disponibil pentru precomandă

ÎNFRUNTĂ-ȚI TEMERILE ȘI INTRĂ ÎN LUPTĂ!

Regatul Emberfall se prăbușește cu repeziciune, sfâșiat între cei care cred că Rhen este prințul de drept și cei care sunt dornici să înceapă o nouă epocă sub Grey, adevăratul moștenitor. Grey a fost de acord să aștepte două luni înainte să atace Emberfallul, iar, între timp, Rhen s-a îndepărtat de toți – inclusiv de Harper, care încearcă disperată să îl ajute să-și găsească drumul spre liniște.

INTRĂ ÎN LUPTĂ ȘI SALVEAZĂ REGATUL!

Totodată, Lia Mara se străduiește să conducă regatul Syhl Shallow cu mai multă blândețe decât mama ei. Însă, după ce s-au bucurat de zeci de ani de pace odată ce magia a fost eliminată din țara lor, o parte din supuși sunt furioși că tânăra are alături un prinț cu puteri vrăjitorești și un scraver magic. Pe măsură ce termenul-limită dat de Grey se apropie, Lia Mara începe să se întrebe dacă ea chiar poate fi regina de care țara sa are nevoie. Regatele sunt tot mai aproape de confruntare, loialitățile sunt puse la încercare, iubirea este amenințată și un dușman primejdios se întoarce în acest triumfător final al seriei „Distrugătorii de blesteme” scrise de Brigid Kemmerer.

 

„Brigid Kemmerer se impune drept o veritabilă forță în domeniul romanelor fantasy datorită palpitantului volum care încheie seria „Distrugătorii de blesteme”. Este oare prea curând să cer mai multe cărți despre această lume captivantă?”

Jennifer L. Armentrout

 

„Un final excepțional al unei serii fantasy în care cititorii au parte de magie, sânge și dragoste! […] Înțelepciune, bunătate și umor din belșug!”

Common Sense Media

 

„Kemmerer combină limbajul american contemporan și valorile progresiste ale momentului cu elemente culturale inspirate din evul mediu european, reușind să ofere o interpretare dinamică și neobișnuită a unor basme cunoscute. […] Scriitoarea propune o răsturnare de situație după alta.”

Kirkus

„Un volum care abundă în scene care m-au șocat, dar și scene care mi-au frânt inima. Un final cu adevărat

potrivit pentru o serie plină de personaje incredibile și emoții copleșitoare!”

The Story Sanctuary

„Un final incredibil! […] O poveste magică! […] Mi-a fost imposibil să prezic deznodământul și am stat tot timpul cu sufletul la gură!”

Tales From the Dragon’s Lair

 

Traducător

Andra Elena Agafiței

Data apariției

ianuarie 2023

Copertă

Softcover

Număr de pagini

416

Format

13 x 20 cm

Număr volum

3

ISBN

9786060881643

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie