fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

În roșu marțian

Autor:
 

47.50lei

Vârstă: +9 ani

O cursă teribilă de supraviețuire în deșertul marțian. Christopher Swiedler face ca imposibilul să pară plauzibil, într-un univers în care plimbarea pe Marte poate fi normală, minunată și, uneori, terifiantă.

 

Răsfoiește cartea

 

Jurnal de lectură

În stoc

Michael Prasad știe că nu ar trebui să iasă singur pe suprafața planetei Marte. Este suficient de periculos chiar și fără acea anxietate copleșitoare pe care o simte aproape de fiecare dată când îmbracă un costum spațial și încearcă să pășească în afara coloniei în care locuiește.
Numai că, atunci când cea mai bună prietenă a lui, Lilith, îl convinge să se furișeze afară într-o noapte, nu poate rezista tentației de a le demonstra tuturor – inclusiv sieși – că poată să facă față situației.
Cei doi copii se urcă într-un rover și lasă colonia mult în urma lor. Michael își uită motivele de îngrijorare și chiar se distrează afară, pentru prima dată după mulți ani. Dar, apoi, o explozie solară masivă lovește planeta, scoțând totul din funcțiune. Comunicațiile și sistemele de navigare sunt date peste cap, iar câmpul magnetic artificial care protejează Marte de radiațiile mortale ale soarelui este distrus.
Dintr-odată, Michael și Lilith se trezesc blocați, fără niciun scut împotriva soarelui. Resursele de aer, de alimente și de apă se împuținează rapid și nu se întrevede nicio speranță de salvare. Totuși, Michael e convins că poate găsi o metodă prin care să scape, însă condiția esențială este să rămână calm. Călătoria se anunță periculoasă, dar băiatul e gata să riște totul pentru ca amândoi să ajungă în siguranță înapoi acasă.

Traducător

Nicoleta Dascălu

Data apariției

februarie 2021

Copertă

Softcover

Număr de pagini

272

Format

13 x 20 cm

ISBN

9789731287690

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie