fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Extraordinarele culori ale lui Auden Dare

Autor:
 

49.50lei

Vârstă: +10 ani

O frumoasă poveste despre prietenie și maturizare, plină de aventuri, foarte potrivită la vârsta gimnaziului!

 

Răsfoiește cartea

În stoc

Auden Dare, un băiat de unsprezece ani, nu poate vedea culorile, ci doar albul, negrul și nuanțele de gri. Dar mai greu îi este să trăiască într-o lume postapocaliptică, nu foarte îndepărtată de prezent, în care nu mai plouă de ani buni, apa este raționalizată, iar din cauza asta se poartă războaie. Despre tatăl său știe că luptă undeva prin Europa, iar când vine vestea că unchiul său, Jonah Bloom, un extraordinar om de știință de la Cambridge, a murit în condiții suspecte, Auden pleacă să locuiască acolo. Împreună cu Vivi, noua sa prietenă, descoperă în preajma casei lui Jonah un robot. Amuzant, bine educat și mai uman decât ne-am putea închipui, Paragon nu este ce pare a fi. Proiectat cu un scop anume, la cerearea armatei, face ce vrea el (sau ce a vrut creatorul său, Jonah Bloom): recită versuri și îl ajută pe Auden să deslușească mai multe mistere, într-un neîntrerup șir de aventuri.

Scris în buna tradiție a romanelor postapocaliptice englezești, Extraordinarele culori ale lui Auden Dare combină, cu umor, suspansul, temele science-fiction și un emoționant mesaj despre prietenie și despre familie.

Extraordinarele culori ale lui Auden Dare este o carte pe care o recomandăm din toată inima. Dacă cineva își dezvălui adevăratele culori, dezvăluie și ce are cu adevărat în suflet. Adevăratele culori ale lui Auden Dare alcătuiesc un spectru din care fac parte încrederea crescută în sine, compasiunea, căldura sufletească și adevărul — care este, de fapt, esența umanității —, și tocmai din cauza asta cartea este extraordinară. The Times Educational Supplement

Extraordinarele culori ale lui Auden Dare este un roman neconvențional, original, amuzant și emoționant. The Bookbag

Traducător

Mihnea Gafița

Data apariției

februarie 2021

Copertă

Softcover

Număr de pagini

400

Format

13 x 20 cm

ISBN

9786067937701

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie