fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

Cele mai frumoase povești clasice

 

65.90lei

Vârstă: +6 ani

Alice în Țara Minunilor ● Black Beauty ● Heidi ●
Oliver Twist ●Grădina secretă ●Comoara din insulă ●Vântul din sălcii ●Vrăjitorul din Oz

 

Răsfoiește cartea

Stoc epuizat

Cele mai îndrăgite personaje, care au încântat generații întregi de copii, se întâlnesc în aceasta delicioasă colecție: de la Alice și Iepurele Alb la Dorothy și Vrăjitorul din Oz, de la Oliver Twist și Maestrul Șmecheriilor la Broscoiul și Sobolul.
Perfecte pentru a fi citite cu voce tare, aceste povești clasice sunt scrise într-un limbaj accesibil copiilor, însa au și darul de a le îmbogăți vocabularul și de a le stârni imaginația.
Transmite bucuria lecturii cu ajutorul acestor povești fascinante, ilustrate atrăgător și prezentate într-o formă captivantă pentru cei mici!

Traducător

Andrei Covaciu

Data apariției

noiembrie 2019

Copertă

Softcover

Număr de pagini

192

Format

20 x 25.5 cm

ISBN

9786067933826

Recenzii

  1. Florance Bucur (proprietar verificat)

    Dar cine nu a auzit de Alice in Tara Minunilor sau Vrajitorul din Oz! Am achizitionat aceasta carte fata sa stau pe ganduri. De foarte putin timp sunt mamica iar gandul la ce am sa ii citesc cat de curand fetitei mele a inceput sa ma framate! Dupa foarte mult research am gasit aceasta carte ca si intreaga colectie de Basme si Povesti de la Corint Junior, le-am achizitionat pe toate fara sa stau pe ganduri, consider ca sunt cele mai bune carti.

Adaugă o recenzie