fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Casa de pe colina colecționarului (Aventuri pe colina colecționarului #1)

Autor:
 

47.50lei

Vârstă: +10 ani

Fiori. Magie. Aventură – sunt trei cuvinte care caracterizează perfect această poveste despre un secret de familie, cu protagoniști doi frați curajoși.

 

Răsfoiește cartea

În stoc

Vacanța lui Hedy și Spencer se transformă într-o aventură terifiantă când copiii încep să vadă mesaje criptate aparând prin casa înfricoșătoare a bunicului lor de pe colina colecționarului. Oare ce pune la cale bunicul lor magician? Ce nu le spune despre dispariția bunicii lor?
Cu ajutorul unor spioni-din-lemn (vorbitori), al unui cap-de-cerb (tot vorbitor), al unui urs-covor (la fel de vorbitor) și al altor spirite ciudate, copiii pornesc în cautarea adevărului. Curând descoperă că, la fel ca bunicul, și casa este plină de secrete, dar și de magie adevărată, dușmani ciudați și prieteni neașteptați.

„Aceasta nu este o poveste obișnuită despre o misterioasă casă bântuită. Cititorii întâlnesc o mulțime de personaje ciudate, de neuitat, fantastice răsturnări de situație pline de imaginație, dar și un mister care te ține lipit de scaun până la final”.
Booktrust.org.uk
„Distractivă, plină de iubire, magică și debordând de imaginație”.
Bookseller

Ilustrator

Maxine Lee-Mackie

Traducător

Mihnea Gafița

Data apariției

mai 2021

Copertă

Softcover

Număr de pagini

384

Format

13 x 20 cm

ISBN

9789731287805

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie