fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

Carolina vrea alt frăţior

Autor:
 

16.50lei

Colecție: Povești ilustrate

Vârstă: +8 ani

Apariția unui frățior sau a unei surioare poate fi un moment important în viața copilului cel mare. Carolina vrea alt frățior este un titlu pentru părinți și copii, o carte care trebuie citită cu multă dragoste și toleranță în familie. 

 

Răsfoiește cartea

Stoc epuizat

Carolina vrea alt frățior este un titlu pentru părinți și copii, o carte care trebuie citită cu multă dragoste și toleranță
în familie. Apariția unui frățior sau a unei surioare poate fi un moment important în viața copilului cel mare, dar cu siguranță în momentul în care va citi această carte îl /o va privi cu mai multă dragoste și înțelegere.

Carolina Crocodiluţa are un frăţior verde şi cu ochii galbeni ca gălbenuşul, simpatic foc, numai că îi curg prea mult balele. Mama-Crocodil spune tot timpul ce ADORABIL este şi-l alintă mereu. De aceea Carolina este FOARTE, FOARTE geloasă şi nu-l poate suferi. Da, ea vrea alt frăţior, aşa că se duce la Magazinul de bebeluşi, ca să îl schimbe pe micul crocodil insuportabil cu altcineva.

Bucuraţi-vă în familie de această poveste amuzantă despre gelozie şi iubire, istorisită de renumitul scriitor pentru copii Jan Ormerod şi minunat ilustrată de Andrew Joyner.

Ilustrator

Andrew Joyner

Traducător

Adelina Boicu

Data apariției

octombrie 2016

Copertă

Hardcover

Număr de pagini

32

Format

24 x 24 cm

ISBN

9789731287058

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie