fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

Basme și povești românești

 

82.50lei

Vârstă: +2 ani

Textele din această carte, cincisprezece la număr, au fost atent selectate din operele unor foarte cunoscuți scriitori români.

 

Răsfoiește cartea

Stoc epuizat

Au fost odată multe basme și povești românești, că, de n-ar fi, nu s-ar povesti și nu s-ar tot povesti, iar unele dintre ele, cele mai frumoase, nu s-ar aduna într-o carte… Ca să fie citite de toți copiii, mici și mari, cuminți și nu prea, cum era și băiatul din povestea pepenelui uriaș, care le înflorea mai ceva ca baronul Münchausen. Și să se închipuie fie vreun viteaz fecior de împărat, fie vreo frumoasă fiică de împărat care trebuie scăpată din ghearele unui zmeu… Ori pur și simplu să se înveselească pe seama pățaniilor unor personaje precum Ivan Turbincă și Păcală.
Textele din această carte, cincisprezece la număr, au fost atent selectate din operele unor foarte cunoscuți scriitori români, și anume Petre Ispirescu, Alexandru Odobescu, Ion Creangă, Barbu Ștefănescu, G. Dem. Teodorescu, Mircea Sântimbreanu, Octav Pancu-Iași, Vladimir Colin, sau din literatura populară. Așadar, basme și povești mai vechi ori mai noi, care, datorită ilustrațiilor create de Diana Tivu, niciodată nu îi vor pierde farmecul și niciodată nu vor înceta să stârnească jocul imaginației.

Ilustrator

Diana Tivu

Data apariției

noiembrie 2017

Copertă

Hardcover

Număr de pagini

240

Format

22 x 26,5 cm

ISBN

9786067932225

Recenzii

  1. Florance Bucur (proprietar verificat)

    Cautam de ceva timp o astfel de carte. Este o carte pe care trebuie sa o ai in colectia de carti pentru copii. Eu ii citesc fetitei mele povesti traditionale si foarte cunoscute, de Fratii Grimm, H.C. Andersen, si multi alti autori cunoscuti de noi parintii, dar nu poti sa nu ii citesti si cateva basme romanesti ca Neghinita, Ivan Turbinca sau nazdravaniile lui Pacala. Cartea este una de o calitate superioara, cu coperti cartonate si file groase, ilustratiile sunt de exceptie (felicitari ilustratoarei) iar povestile sunt minunate, foarte bine narate. Merita sa investiti in aceste carti de povesti exceptionale.

Adaugă o recenzie