fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Sâmbătă, 22 septembrie, am lansat „Furthermore. Aventuri în tărâmul de dincolo de mai departe” de Tahereh Mafi, noutatea Corint Junior, la librăria Humanitas de la Cișmigiu.

A fost o după-amiază lejeră dedicată pasionaților de lumi fantastice și povești cu personaje magice. Invitații au avut parte de o tombolă cu surprize, spectacol de magie cu Magicianul Verdini, cadouri și o sesiune de întrebări și răspunsurii, pregătite special pentru ca fiecare participant să descopere universul culorilor și al magiei.

Am povestit despre carte cu:

Evenimentul nostru s-a încheiat cu cel mai frumos spectacol de magie pus la cale de Magicianul Verdini. Porția zilnică de energie și vitamine a fost asigurată de SLooP, prietenii nostri care nu ratează niciodată întâlnirea cu micii cititori și încurajează lectura alături de noi.

„Furthermore este un tărâm atât de frumos și atât de primejdios, încât îți va aminti de Țara Minunilor și de Oz… Prietenie, familie și acceptare de sine. Ceea ce face ca această carte să fi e un adevărat cântec este universul luxuriant creat de Tahereh Mafi care abundă în culoare și în magie.” New York Times Book Review

Lasă un răspuns