fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Pufoase sau mai puțin pufoase, drăgălașe sau fioroase, astăzi este ziua lor, ziua dedicată vieții animalelor și legăturii noastre cu ele.

Astăzi este ziua în care conștientizăm că trebuie să creăm o lume în care animalele să fie recunoscute ca ființe simțitoare, ziua în care oameni de pretutindeni luptă pentru dreptul la viață al necuvântătoarelor. Fie că sunt sau nu în preajma noastră, toate au nevoie de noi și trebuie să fim recunoscători că există.

Necuvântătoare de tot soiul au devenit personaje în cărțile pentru copii, de la câini, pisici și ursuleți până la arici, șoricei, bondărei sau… sconcși. Acești eroi simpatici, curajoși și inteligenți ne-au ajutat să descoperim lumea, ba chiar ne-au învățat să fim mai responsabili, mai buni și mai prietenoși.

Lumea Corint Junior abundă de astfel de necuvântătoare și este minunat să ai în jur atâtea povești pline de suflete!
Am să încep cu poveștile celor mai îndrăgite animale de companie câinii și pisicile.

Josh Billings spunea despre câini că „sunt singurele ființe care își iubesc stăpânii mai mult decât pe ei înșiși”.

Dau startul cu JURNALUL UNUI CÂINE POZNAȘ, o poveste extrem de simpatică și inedită, în același timp.
Junior este un câine mereu pus pe șotii, însă extrem de inteligent.
Din aventurile lui HAMtastice și HAMuzante, copiii vor înțelege mai bine gândurile, nevoile și sentimentele acestor patrupezi.

Cel mic trebuie să-l cunoască pe Junior și, de ce nu, să învețe puțină câineză!

Continui cu CÂINELE CARE A SALVAT LUMEA, o altă poveste fascinantă în care protagonistul este un câine curajos și inteligent, care poate salva de la moarte toți câinii de pe planetă, atunci când siguranța acesteia este amenințată.

Sunt convinsă că știi deja povestea impresionantă a lui Buck, câinele iubitor și devotat, nevoit să înfrunte răutățile oamenilor. CHEMAREA STRĂBUNILOR este despre luptă, dramă, solitudine, pustiu… revoltă și supraviețuire.

Un exemplu pentru noi toți, mari și mici, din care învățăm că niciodată nu trebuie să renunțăm, oricât ar fi de greu. Povestea lui Buck a fost transpusă pe ecran anul acesta, cucerind cinefilii prin efectele vizuale spectaculoase, capabile să redea cât mai realist emoțiile și trăsăturile animalelor.

Despre pisici, Leonardo Da Vinci spunea așa: „Cea mai mică dintre feline este o capodoperă”.

Aceste ființe drăgălașe te ating dulce și lingușitor, clipesc încet și prelung, arătându-ți dragostea și afecțiunea lor.

Și ce poate fi mai frumos decât să-l iei pe cel mic lângă tine, să-ți strângi pisicuța la piept și să citiți împreună cea mai dulce poveste despre aceste mici carnivore adorabile!

ȘORICEII DOAMNEI MARLOWE este povestea pisicuței care găzduiește pe ascuns o familie de șoricei cărora le croșetează hăinuțe și le citește povești seara, înainte de culcare.
Dacă este iubitor de pisici, copilul tău trebuie să aibă în bibliotecă această poveste.

De la câini și pisicuțe, trecem acum la… bondărei.

De-a lungul timpului, Corint Junior le-a oferit copiilor poveștile micului bondar care a pătruns atât de ușor în sufletele lor și i-a făcut să înțeleagă, prin drăgălășenia și istețimea lui, cum stau lucrurile cu încrederea, curajul, ambiția și adevăratele prietenii.

Îi spunem astăzi un La mulți ani! special lui Bondărel, pentru că a împlinit de curând 5 anișori.

Credeai că nu avem și povești despre arici? Te-ai înșelat!

Îi spunem astăzi La mulți ani! și lui JEFFERSON, ariciul care a cucerit o lume întreagă.
Povestea lui începe într-o frumoasă dimineață de toamnă, când merge la salonul de coafură „Ciufulici-Ras-tuns-frezat“ pentru a se aranja puțin. Acuzat pe nedrept de crimă, Jefferson pornește în aventura vieții sale, ca să dezlege un mister și ca să-și demonstreze nevinovăția.

Șoricelul lui Kuhlmann nu mai are nevoie de nicio prezentare.

E inteligent, încrezător, abordează lucrurile strategic și luptă până la capăt. Pentru el, limitele impuse de «Niciodată!» nu există!

O serie de bestselleruri traduse în mai mult de douăzeci de limbi!

Închei poveștile mele cu și despre necuvântătoare cu FLATSCHER. UAU, UN SCONCS DETECTIV!

Nu cred că micuțul tău s-ar fi gândit vreodată că personajul principal al unei cărți ar putea fi un… sconcs.  Și nu unul banal, ci unul cu rol de… detectiv! O adevărată aventură, cu cel mai isteț sconcs din oraș. Răsturnări de situații, alertă și suspans, imagini amuzante – ingredientele perfecte pentru un moment relaxant de lectură.

Acum, la final, le spun din nou La mulți ani! necuvântătoarelor din lumea-ntreagă.
Și… să nu uităm! Ele sunt singurele ființe care nu pun întrebări, nu judecă… ele doar iubesc necondiționat.
E atât de simplu să le iubim, mai ales pentru că și ele ne învață să facem același lucru – să dăruim iubire!


Lasă un răspuns