fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

reducere-30-james-patterson-copii-editura-corint-junior-banner-1920-670 blog

James Patterson a intrat în Guinness World Record pentru cele mai multe cărți clasate pe locul I în topul bestsellerurilor New York Times.
De-a lungul anilor a creat foarte multe personaje și serii îndrăgite de multe generații — Vânătorii de comori, Generala, Maximum Ride, Jacky Ha-Ha, Eu, Haios, Jurnalul unui câine poznaș, Max Einstein și multe altele. Editura Corint Junior este singura din lume care a tradus și a publicat toate cărțile sale pentru copii.
Cariera de scriitor a lui James Patterson este caracterizată de o singură misiune: să demonstreze că nu există o persoană căreia „nu-i place să citească“, ci doar persoane care încă nu au găsit cartea potrivită.
Cărțile lui s-au vândut până acum în peste 400 de milioane de exemplare în toată lumea, ceea ce-l poziționează în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile.
James Patterson sprijină continuu educația, pentru care a donat deja peste șaptezeci de milioane de dolari. A donat, de asemenea, peste trei milioane de cărți școlilor și armatei și a acordat peste cinci mii de burse universitare.

PREMII ACORDATE PENTRU CĂRȚILE DEDICATE COPIILOR

? National Book Foundation’s 2015 Literarian Award for Outstanding Service to the American Literary Community
? National Parenting Publications Honors Awards
? International Reading Association’s Young Adults’ Choices Booklist
? American Library Association „Teens Top Ten” Pick
? London Times Book Sense Children’s Pick
? 2011 Nickelodeon Kids’ Choice Award, Nominee
? Children’s Choice Book Awards
? Author of the Year 2010 for Max
? Nominee, 2011 Teen Choice Book of the Year (Fang) and 2012 Author of the Year (Middle School: The Worst Years of My Life)
? Premii pentru ReadKiddoRead
? Winner of the National Book Foundation’s Innovations in Reading Prize
? Winner of the American Library Association’s Great Websites for Kids

PISICI VS. CÂINI – cel mai nou titlu marca Patterson

Oscar e un cățel foarte zglobiu, care iubește pe toată lumea — nu și pisicile! Câinii neciopliți din familia sa adoră să le facă viața un iad mâțelor pline de ifose.
Molly e o pisicuță drăguță care dorește să devină o celebră și bogată vedetă de cinema. Familia sa de pisici bine-crescute este convinsă că toți câinii sunt murdari și scârboși!
Dar, în timpul unei vacanțe, Molly și Oscar se pierd într-o pădure periculoasă. Singura lor șansă de a supraviețui este ca ei, dușmani de moarte până atunci, să coopereze…
S-o vedem și pe asta!


VÂNĂTORII DE COMORI

Podiumul Corint Junior aparține cărților din colecția Aventură și mister, iar pe primul loc se află seria care a cucerit fani din peste 35 de țări – VÂNĂTORII DE COMORI. James Patterson, alături de Chris Grabenstein, autori de bestseller-uri internaționale, duc aventura la un alt nivel!

JURNALUL UNUI CÂINE POZNAȘ

Fiecare copil are nevoie de un moment HAMuzant alături de cel mai jucăuș cățel! Dacă nu l-a cunoscut încă pe Junior, câinele năzdrăvan, dar cu inteligența mereu în buzunar, e timpul s-o facă!

MAX EINSTEIN

Este prima și singura serie de cărți de aventuri pentru copii, aprobată oficial de Arhivele Albert Einstein, al cărei personaj central este o eroină genială (și nu un erou). O serie cu un ritm atât de alert, încât simți că intri într-un roller-coaster în care doar imaginația și istețimea copiilor au puterea de a salva lumea.

PE CUVÂNT DE ȘORICEL

Isaia este un șoricel − un șoricel albastru − care poate vorbi, râde, citi și simți lucrurile foarte profund. El este extrem de inteligent, dar încontinuu speriat de tot ce-l înconjoară.
Toți copiii care au peste 9 ani trebuie să-i citească povestea! De ce? Vor învăța că, oricât de mic sau de speriat ai fi, întotdeauna găsești o cale de a schimba lumea, un prieten care să-ți fie alături și o steluță care strălucește doar pentru tine.ROBOŢII DIN FAMILIA MEA

O lectură uşoară, rapidă şi plină de haz, completată de ilustraţiile încântătoare create de Juliana Neufeld, Roboţii din familia mea îi va cuceri în mod sigur pe micuţii cititori care vor pătrunde în lumea fermecătoare a roboţeilor prietenoşi.


GENERALA

New York Times bestseller! Când spui Generala spui glume, bancuri și o mulțime de desene care de care mai haioase, dar spui și una dintre cele mai citite serii pentru copii.
Dacă eşti „încarcerat” la generală – sau o să fii curând –, cartea asta te-ar putea ajuta să supravieţuieşti. Mai mult, o să te prăpădeşti de râs la fiecare pagină.

EU, HAIOS

Bestseller New York Times, seria EU, HAIOS a fost tradusă în peste 18 limbi, fiind recomandată de School Library Journal.
Presărată cu glume, bancuri și o mulțime de desene amuzante, EU, HAIOS este de neratat pentru toții copiii, fani actuali sau viitori ai generalei.
În plus, profesorii și părinții vor găsi un puternic mesaj educativ și optimist, atât de necesar pentru formarea copiilor de azi, prezentat cu inteligență și iscusință într-o poveste alertă, amuzantă, pe care copiii o vor considera irezistibilă.

JACKY HA-HA

Jacky-Ha-Ha-Patterson-carti-copii-editura-corint-junior

Cu un nume ca Jacky Ha-Ha nici nu avea cum să fie altfel! Pot spune că sunt expertă în glume de tot soiul, farse și giumbușlucuri, care te vor face să râzi cu lacrimi.
Totuși povestea mea din această carte înseamnă mai mult decât râs în hohote. Uneori, când spun glume, încerc doar să uit că mama lucrează la mii de kilometri depărtare sau că tata abia dacă vine pe acasă, iar eu rămân singură cu cele șase surori ale mele. Unde mai pui că uneori mă și bâlbâi, în cele mai nepotrivite momente.
Dar, în ciuda a tot și a toate, vă promit că tot o să vă fac să râdeți… sau să nu-mi spuneți mie Jacky HA-HA.


Volume care aprind scântei, sădesc sămânța cunoașterii și deschid drumuri către lumi la care visăm în adâncul inimii și al imaginației. Și toate poartă numele lui James Patterson. Și toate sunt citite de puști din lumea întreagă.

Puștiul tău ce carte a ales?

Lasă un răspuns