fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

indragostiti-de-carti-carti-copii-corint-junior-banner-1920-670

Iubirea este esența familiei și de acolo pornește ea. Căldura vocii, îmbrățișările, activitățile făcute împreună, toate acestea stau sub semnul iubirii, toate sunt ingrediente ale acestui sentiment profund, greu de descris uneori. Iubirea este etapa esenţială din dezvoltarea personală, emoţională şi psihică a copilului.

Cel mai important este, de fapt, să verbalizăm cuvântul iubire, sub toate formele lui, prin fapte si acțiuni.

SERIA BONDĂREL ESTE PLINĂ DE IUBIRE! ESTE IUBIRE ÎMBRĂCATĂ ÎN CELE MAI CALDE CULORI – PRIETENIE, FERICIRE, BUNĂTATE, ÎNCREDERE, AFECȚIUNE, SPERANȚĂ!

Bondărel zumzăie prin viață și învață și crește cot la cot cu micii săi cititori. Se bucură, bombăne, se sperie și se entuziasmează pe măsură ce lumea îl surprinde și îi propune mereu noi și noi aventuri. O serie despre cum ne facem mari, copii și părinți deopotrivă, mereu legați unii de alții și de miracolul absolut care este IUBIREA.


Pe micul bondar îl frământă o singură întrebare: „Poți să simți iubirea, dar oare poți s-o și vezi?” Ambițios din fire, Bondărel pornește la drum, hotărât să afle ce e iubirea. O treabă deloc ușoară, pentru că iubirea poate lua mai multe forme și se poate arăta sub diferite chipuri.MESAJUL LUI BONDĂREL: iubirea e ca o rază de soare – n-o vezi, dar simți că te încălzește.

MESAJUL LUI BONDĂREL: iubirea e ca o rază de soare – n-o vezi, dar simți că te încălzește.Bondarel--in-cautarea-fericirii-povesti-ilustrate-carti-copii-editura-corint-junior

După ce învață să zboare, micul bondar vrea să vadă lumea. Își aruncă în rucsăcel harta, busola și niște pâine cu miere pregătită de mama și pleacă în căutarea… fericirii! După ce străbate lumea ntreagă, înțelege exact care este definiția fericirii.

MESAJUL LUI BONDĂREL: fericirea este acasă, acolo unde îți sunt familia și prietenii!Bondărel și prietenii săi vor să pregătească un Paște de neuitat. Așteaptă cu multă nerăbdare marele ospăț bondăresc și pornesc în căutarea ouălor colorate. Dar oare asta înseamnă cu adevărat sărbătoarea de Paște? Micuții descoperă că această sărbătoare înseamnă, de fapt iubire –  înseamnă să fii bun, răbdător și atent cu cei din jur, să-ți exprimi afecțiunea de câte ori ai ocazia.

MESAJUL LUI BONDĂREL: când ești generos și dispus să împarți cu ceilalți, devii mai fericit!


Micul Bondărel e tare fericit! Este ziua lui, în sfârșit! Dar parcă nimic nu iese așa cum trebuie. Mama și tata Bondărescu au uitat și de tort, și să trimită invitațiile la marea petrecere. Așa că Bondărel nu se dă bătut și încearcă să rezolve problema de unul singur. Reușește să treacă peste dezamăgiri, să renunțe în a-și mai pune tot soiul de întrebări și, la final, are parte de o mare, mare surpriză.

MESAJUL LUI BONDĂREL: când dăruiești bunătate și iubire, le primești înzecit.


„Cu aripile tale firave n-o să poți zbura niciodată!”, îi spuneau colegii de grădiniță lui Bondărel. Dar încrederea în sine și ambiția îl vor ajuta pe micul bondar să descopere că nu are nevoie de aripi mari pentru a zbura, ci doar de puțin curaj.

MESAJUL LUI BONDĂREL: orice vis poate prinde aripi dacă ești perseverent, dacă nu te dai bătut și crezi în forțele tale.


Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Bondărel, ca orice copil, este tare nerăbdător. Din nefericire, tocmai acum toate lucrurile ies anapoda, însă nimeni nu se dă bătut. Cu încredere și voie bună, Bondărel și dragii săi prieteni se vor bucura împreună de magia fulgilor de nea și a cadourilor.

MESAJUL LUI BONDĂREL: cel mai frumos cadou este acela de a-i avea pe cei dragi alături!

COLECȚIA SMART AGE PROPUNE SUBIECTE DIN VIAȚA REALĂ ȘI CULTIVĂ PRINCIPII MORALE SAU VALORI PRECUM FAMILIA ȘI PRIETENIA. SUNT VALORI CARE AU LA BAZĂ IUBIREA, PENTRU CĂ FĂRĂ IUBIRE NU POȚI CONSTRUI NICIUNA DINTRE ELE.


Este povestea emoționantă a unei fetițe care învinge durerea provocată de absența mamei cu ajutorul magiei lecturii și al prieteniei. Din iubire și din dorința de a-și împărtăși trăirile se naște această prietenie strânsă între Calypso și Mae, noua ei colegă de clasă.Este povestea unui băiețel totdeauna vesel, totdeauna dispus să accepte o provocare și gata să pornească într-o aventură alături de prietena lui cea mai bună, Kacey. Dar asta a fost înainte. Acum, tot ce-și dorește Ethan e ca o anumită întâmplare să nu se fi petrecut niciodată.
Ultimul lucru la care se așteaptă e să se împrietenească din nou cu cineva. Are nevoie de o a doua șansă, iar aceasta îi este oferită de Coralee, o fată isteață, care are ea însăși secrete. Amândoi, avându-i în preajmă pe cei dragi lor, vor trece testul încrederii, fiindcă ceea ce își ascund, deși le pune viața în pericol, îi și apropie.

Ruthie Mizrahi este supranumită Domnișoara Șotron, Regina din Queens, atât de bună este la acest joc pentru fete. Familia sa e refugiată de puțin timp din Cuba, iar Ruthie are de învățat multe despre limba, obiceiurile și cultura noii sale patrii, America. Un accident de automobil schimbă totul. Prizonieră într-un corset de ghips, Ruthie învață mai întâi să se cunoască și să facă față neputinței. Din fericire, ajutată de familie și de prietenii care se perindă prin camera ei, aducându-i daruri frumoase și povești de viață, Ruth se simte mai iubită, mai puțin singură, mai puțin abandonată și găsește forța de a-și vindeca trupul și sufletul, redevenind astfel Domnișoara Șotron, Regina din Queens.

Melissa Savage știe să învelească prudent, cu blândețe, subiecte delicate, greu de digerat de copii, greu de explicat și de abordat.
Lemonde, personajul central, este numită astfel pentru că mama ei își dorea ca fetița să poată înfrunta orice problemă, să poată face față oricăror situații dificile, să vadă întotdeauna doar partea bună a lucrurilor, pe principiul „când viața îți dă lămâi, fă-ți o limonadă”.
O poveste amuzantă și duioasă deopotrivă, o prietenie cât o lecție de viață  prietenia dintre Limonade și Tobin  o rețetă din care copiii pot învăța cum să facă limonadă atunci când viața le oferă lămâi.

E nevoie de imaginație ca să ți se împlinească visele. Și ai nevoie de iubire, de oameni pozitivi care să te învețe să crezi, să speri și să lupți.
Miranda este e explozie solară. Un copil luminos, perseverent, încrezător și încântător. Nici nu îți dă voie să te gândești la problemele ei. Pare mereu gata să înfrunte totul cu zâmbetul pe buze. Are și un loc special pe care l-a creat tocmai pentru a uita de realitate: un tărâm în care poveștile nu se termină niciodată. Poveștile sunt cele care ne dau speranță, cele care ne permit să ne izolăm sufletul și să ne pierdem pașii pentru câteva clipe de relaxare totală. Câte avem de învățat de la copii! Și ce bine că avem povești!

Ce învățăm din toate aceste cărți? Că formele iubirii sunt nemărginite! ?

Lasă un răspuns