fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Astăzi, întreaga planetă sărbătorește Ziua Internațională a Carității.

Un prilej bun de a ne învăța copiii să fie empatici și generoși, să descopere bucuria de a dărui o bucățică din ciocolata lui, o carte pe care deja o știe, un zâmbet, un gest frumos.

Scotociți împreună printre rafturile cu jucării și sigur va găsi una la care poate renunța cu ușurință! Nu uita de hăinuțele care i-au rămas mici! Sunt atâția copii care abia așteaptă să le poarte, care au nevoie de ele!

Vorbește-i despre acei oameni care, din păcate, nu au casă, mâncare sau haine. Explică-i cât este de important să-ncercăm să-i ajutăm, să-i facem să se simtă speciali prin ceea ce le oferim. Așa-l înveți să iubească, să fie bun, mărinimos și să se bucure de lucrurile simple.

 

Activități pe care le putem face cu cei mici, în mod special astăzi:

 

  • Pregătiți împreună un sandviș delicios, luați din cutiuța cu dulciuri o ciocolățică, puneți lângă și o sticlă cu apă și sigur veți face fericit un om care are nevoie de hrană. Nu uitați de zâmbete! Oferiți-le atunci când dăruiți, pentru că ele înseamnă mai mult decât orice!
  • Pregătiți un rucsăcel cu cărți, cu caiete, creioane colorate (chiar și folosite), tot felul de rechizite de care sigur un copilaș se va bucura!
  • Acum, mai mult decât oricând, produsele de igienă sunt o prioritate. Pune într-o pungă un săpun, o sticlă cu spirt, o pastă de dinți și două, trei periuțe. Îi vrem protejați pe cei de lângă noi, pe cei fără posibilități.
  • Este încă sezonul florilor parfumate și frumos colorate! Învață-l pe copilul tău să dăruiască flori! Bunicii, surorii, vecinei sau pur și simplu poate face fericită o femeie pe care o întâlnește pe stradă.

Strânge în jurul tău oameni care cred în tine și în faptul că fiecare om de lângă noi are o șansă!
Încurajează-i să participe la această sărbătoare!

Dăruiește și fii cel mai bun exemplu pentru copilul tău!

 

Și noi, echipa Corint, ne putem lăuda că am dat un exemplu bun de urmat.

Grupul Editorial Corint a dăruit, în ultimele două săptămâni, peste 41.000 de cărți bibliotecilor publice din opt județe: Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Ialomița, Călărași, Argeș, Vâlcea și Giurgiu. Cărțile noastre au reușit să ajungă la destinație cu ajutorul lui Vlăduț Andreescu, de la Asociatia „Tineri pentru Europa de Mâine”. Mulțumim, Vlăduț!

Titluri din toate domeniile cunoașterii, de la literatură pentru copii, beletristică, manuale școlare, până la informatică, gastronomie și cărți cu sfaturi practice au îmbogățit și împrospătat fondul de carte al acestor biblioteci.

Mulțumim bibliotecarilor inimoși care au ajutat la descărcarea și recepția cărților donate!

Cărți donate bibliotecii comunale Poiana, de Editura Corint prin asociatia,, Tineri pentru Europa de Maine,, Mulțumim Editurii și domnului Vlăduț Andreescu, pentru aceasta colecție de carte!

Posted by Florica Bucur on Thursday, 3 September 2020

Cărți donate bibliotecii noastre de Editura Corint prin Asociația "Tineri pentru Europa de Mâine". Mulțumim editurii și domnului Vladut Andreescu pentru bogata colecție de carte!

Posted by Bezdead Biblioteca on Wednesday, 2 September 2020

Donație carte nouă!Mulțumim Editurii Corint, dlui Vlăduț Andreescu și Asociației Tineri pentru Europa de Mâine pentru…

Posted by Biblioteca Comunală Conţeşti-Punct de informare europeană on Friday, 4 September 2020

 

 

 

Lasă un răspuns