fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

gânduri_de_colecție

Ziua copilului este în fiecare zi!
Pentru că el face anotimpurile să zâmbească, el face culorile să devină mai intense, el ne oferă putere prin simpla lui prezență în viețile noastre. Iar noi trebuie să ne asigurăm că se va bucura de toate minunile lumii!

Am strâns cele mai frumoase gânduri ale voastre, pentru că vrem să le păstrăm laolaltă aici și… în suflete.
Vom face asta an de an, iar când vom considera că e momentul le vom transforma în scrisori pentru copiii voștri și vor ajunge, fiecare în parte, în cutia sufletului lor.

Gânduri de la…

Panait Nicoleta
La mulți ani, copile drag! Să ai mereu zâmbetul pe buze, să ai mereu încredere în tine și în forțele tale magice, să nu încetezi niciodată să speri într-o lume mai bună!

Mocanu Nicoleta
La mulți ani de amilinești bucurii în care să învățăm să descifrăm dicționarul la care lucrezi de când ai început să te exprimi prin ami-cuvinte, forme delicate prin care descoperi lumea și prin care conturezi relațiile. Să fii mereu soare în toate anotimpurile! Cu drag de tine, a ta mami!

Coman Raluca Elena
La mulți ani, copii minunați! Să vă păstrați veselia, curajul și inima pline de căldură și fericire. Vă iubesc și mă bucur că sunt aleasa voastră.

Laura Zaharie
La mulți ani copilul meu iubit! Chiar dacă ai devenit adolescent și crezi că ar fi necesară o zi a adolescenților pentru că voi adolescenții nu mai sunteți chiar copii, eu profit și de această ocazie pentru a-ți spune că te iubesc! Îți doresc o viață ca un zbor lin în înaltul cerului! Să fii cutezitor, drept, înțelept, să iubești oamenii și ei să te iubească pe tine! Să-ți găsești drumul și să-ți implinesti visele, să iubești, să visezi, să crezi, să îndrăznești, să speri, să cucerești, să izbândești și să fii fericit!

Aszmondja Diana Camelia
La mulți ani, zânuca mea! Sã te bucuri mereu de viatã asa cum o faci azi, sã gãsești mereu un lucru bun în toate și soarele sã-ți zâmbeascã în fiecare zi!

Tünde-Ibolya Szakács
La mulți ani, prințeselor mele! Nu uitați că sunteți unice, să fiți sănătoase și să zâmbiți! Buna dispoziție va aduce soarele de după nori.

Rautu Raluca
La mulți ani copilul nostru minunat! Să fii blândă întodeauna și în drumul tău să ai parte numai de fericire și dorințe împlinite ! La mulți ani fetiță frumoasă și cuminte!

Simona Sigartău
La mulți ani fetele mele dragi! Să fiți sănătoase, mereu fericite și cu zâmbetul pe buze. Vă iubesc de nu mai pot! O zi frumoasă și plină de bucurii tuturor copiilor!

Barbu Alina
La mulți ani copilului din noi! Pentru că atunci îți doreai să fie ca acum, iar acum îți dorești să fie ca atunci.

Amalia Dogaru
La mulți ani comorile mele. În primul rând, vă doresc multă sănătate și înțelepciune. Să nu uitați niciodată de visele pe care astăzi le aveți, să fiți voioase și cu zâmbete pe față indiferent de cum va fi parcursul vostru prin examenul vieții. În brațele mele veți găsi mereu o îmbrătișare sau mai multe, oricând, la orice oră. Vă iubesc mai presus de toate! O zi plină de bucurii și zâmbete tuturor copiilor. La mulți ani cu sănătate minunilor noastre!

Georgiana Loredana Lazar
La mulți ani fericiti și sănătoși, comoara mea de aur! Să ai o copilărie fericită!

Elena Raluca
La mulți ani, copii minunați! Să rămâneți mereu cu același zâmbet inocent, să aveți sufletul curat, să vă bucurați de această perioadă magică și să fiți sănătoși și mereu uniți! Vă iubim! Cu drag, mami si tati! La mulți ani tuturor copiilor!

Cristina Miron
La mulți ani puiul meu mic! Bucură-te de copilărie și fii vesel și jucăuș.

Livinschi Amalia
La Mulți Ani, prințesa mamei! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită alături de noi, părinții tăi care te iubim enorm!

Irina Bloju
Te iubesc infinit, comoara mea! Am clădit istețime împreună, cu fiecare carte citită împreună, cuibăriți, de când erai mic, mic de tot. Am stârnit curiozitatea ta si dragul de a pune singur mâna pe carte. Mândră de tine pui!

Larisa Chiaburu
La mulți ani, plini de ghidușii, gândacelul meu!

Sara Ilinca
La mulți ani minunați cu zâmbete și veselie nesfârșită!

Mulțumim, dragi mămici, că ne-ați împărtășit gândurile!
Mulțumim pentru copiii frumoși pe care ne lăsați să-i descoperim în fiecare zi!

Lasă un răspuns