fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

februarie 18

Lansare „În roșu marțian” de Christopher Swiedler

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare „În roșu marțian” de Christopher Swiedler

februarie 18, 2021 @ 6:00 pm 6:30 pm

Michael Prasad își dorește o aventură. Pe Marte. O evadare din rutina existenței cu părinți excesiv de grijulii. Cum ar fi dacă ar reuși să le demonstreze că anxietatea de care suferă nu e atât de gravă? Că e un copil obișnuit? Că nu trebuie să-și petreacă toată viața la adăpost, în colonie?

Când neprevăzutul explodează în jurul lui, Michael învață că problemele nerezolvate te urmăresc oriunde. Chiar și pe Marte. Și că singura soluție e să înveți să le faci față.

Editura Corint vă invită la o întâlnire online în care vom explora spațiul și lumile noastre interioare deopotrivă, cu ajutorul Ligiei Moise, psiholog clinician, al Elisabetei Petrescu, astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din București, și al elevilor de la Colegiul Național I.L Caragiale din capitală.

Totul pornind de la fabuloasa carte a lui Christopher Swiedler, În roșu marțian, apărută la Corint Junior în colecția Aventură și mister.

Moderatoare: Ioana Bâldea Constantinescu

Vă așteptăm online pe 18 februarie 2021, de la ora 18.00, într-o călătorie cu idei, stele și posibilități care se cer mereu explorate!

Ioana Bâldea Constantinescu

Lasă un răspuns