fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

noiembrie 18

Alertă de invizibilitate – un workshop online pentru elevi și profesori

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Alertă de invizibilitate – un workshop online pentru elevi și profesori

noiembrie 18 @ 12:00 am decembrie 10 @ 1:00 pm

Ce ați face dacă într-o zi ați deveni, brusc, invizibili? Cum ați reacționa? Cu cine ați vorbi? Ați suna la 112? Ați alerta familia? V-ați strecura, nevăzuți, oriunde ați dori sau ați paraliza, pur și simplu, de frică?

În cartea lui Ross Welford, Ce să nu faci dacă devii invizibil, personajul principal e o fetiță, Ethel, care încearcă să scape de acnee și ajunge… ați ghicit, INVIZIBILĂ!

Despre ce se vede și ce nu se vede cu ochiul liber vă propun să vorbim online cu toți copiii și profesorii care se simt, din când în când, nevăzuți, neauziți și neînțeleși de ceilalți.

Sunt Ioana Bâldea Constantinescu și îmi face mare plăcere să vă invit la un nou webinar Corint Junior adresat profesorilor și copiilor cărora le predau aceștia, în care plecăm dintr-o carte și ajungem să ne uităm altfel la noi și la lumea din jurul nostru.

Despre Ethel și frământările ei am discutat deja cu elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național I.L. Caragiale din București.

Am pregătit și un fragment de la care putem porni discuția. Cadrele didactice îl vor primi pe e-mail după ce vor înscrie clasa de copii la webinar. Din motive tehnice, la o întâlnire pot participa maximum 60 de persoane.

Date disponibile pentru înscriere: 18, 19, 25, 26 noiembrie , 2, 3, 9, 10 decembrie. Toate webinariile vor începe la ora 12.00.

Acțiunea face parte din proiectul național „Citesc, deci exist” care se desfășoară în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării, conform anexei nr. 5 la OMEN nr. 3016/09.01.2019 și anexei nr. 5 la OMEN nr. 5092/30.08.2019.

Workshop online susținut de

Ioana Bâldea Constantinescu

Zoom meeting

Zoom meeting + Hartă Google

Lasă un răspuns