fbpx
  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.
Cine suntem?

Bine ați venit la Corint Junior!

Corint Junior este imprintul specializat pe carte pentru copii și adolescenți al Grupului Editorial Corint. Cu un spectru larg, de la cărți educaționale, jocuri și distracții, la ficțiune clasică și contemporană, am devenit o editură îndrăgită de copii, părinți, cadre didactice, bibliotecari și librari din toată țara.

Crezul echipei Corint Junior

Oare putem să-i facem pe copii să se îndrăgostească de lectură?

Sigur că putem: continuând să alegem cărți în care credem cu adevărat!

Poveștile vor fi întotdeauna conversia creativă a vieții într-o experiență mai puternică, mai clară, mai semnificativă.
Sunt esența relațiilor dintre oameni.

Povestea noastră de până acum...

Trei tineri plini de entuziasm și dragoste de carte au visat să construiască un prestigios grup editorial. Au pornit curajoși la drum, fără birouri, depozite sau personal. Au muncit mult și cu pasiune, nu s-au lăsat înfrânți de obstacole și după 25 de ani Corint este un nume cunoscut de toată lumea. Visul lor s-a îndeplinit. Grupul Editorial Corint are, astăzi, mai multe divizii, inclusiv de manuale, o echipă formată din mulți profesioniști valoroși și se poate lăuda cu peste zece mii de titluri deja publicate și care continuă să lanseze sute de titluri noi anual. Corint Junior este o parte importantă a acestor realizări.

Echipa Corint Junior

Roxana Geantă
Roxana Geantă

Roxana Geantă

Redactor-șef Corint Junior

 

Cărțile sunt cei mai buni tovarăși pe care-i am, sursa mea de infinite plăceri, poarta către universul gândirii și imaginației creatoare. Trăiesc în lumea lor frumoasă, plină de fantezie și culoare, de aproape 20 de ani. Și-mi place. Și-o iubesc. Îi dăruiesc fiecărei cărți puțin din mine, simt că-i fac o bucurie oferindu-i o fărâmă din sufletul meu, pentru că și ea, la rândul ei, atinge inimile celor care o citesc.

Shauki Al-Gareeb
Shauki Al-Gareeb

Shauki Al-Gareeb

Redactor-șef Leda Edge, Coordonator CorinTeens

 

Nu țin minte să fi iubit lectura de mic, însă țin minte că am fost mereu înconjurat de cărți, crescând într-o casă în care găseai cărțile mamei pretutindeni. Însă „virusul” lecturii m-a prins, într-un final, și pe mine (spre bucuria mamei mele!), mai târziu, în gimnaziu, iar din acel moment n-am mai lăsat cartea din mână. Am descoperit atunci că poveștile sunt esențiale în dezvoltarea noastră, că unul dintre cele mai bune feluri de a cunoaște și înțelege lumea este prin cuvântul scris. Avem nevoie de cărți, avem nevoie de povești! Dorința mea de a împărtăși lumii câteva cuvinte despre cărțile pe care le citeam din scoarță-n scoarță a dus la crearea unui blog, un loc unde am descoperit că există mulți tineri (și nu numai) ca mine, pasionați de lectură, unde am creat prietenii frumoase și cu ajutorul căruia am reușit să pătrund în culisele lumii editoriale, legând prietenii cu oameni din editurile românești și din afară. Am făcut cunoștință cu scriitori, traducători, redactori, oameni de marketing și PR, agenți, editori, pe care i-am descusut și de la care am învățat secretele meseriei lor. Iar asta, treptat, a dat naștere unui vis pe care-l consideram aproape imposibil la vârsta aceea: să lucrez într-o editură. Dar viața are metodele ei de a ne surprinde și, câțiva ani mai târziu, am ajuns exact acolo unde credeam că nu voi ajunge niciodată – redactor-șef și coordonator de colecție în cadrul Grupului Editorial Corint. Nimic nu mă bucură mai mult decât atunci când văd în mâinile unui cititor o carte publicată de mine. Nu încetați niciodată să visați!

Iuliana Alexandru
Iuliana Alexandru

Iuliana Alexandru

Director Vânzări Departament Educațional

 

Nimic nu este imposibil! Totul se poate realiza cu sârguință, devotament și răbdare. Îmi place să cred despre mine că sunt foarte ambițioasă și că oricât de mare este zidul, sigur voi găsi o soluție să îl depășesc.

Departamentul de promovare și vânzare îmi oferă zilnic provocări și mă ține mereu prinsă, iar cei 4 ani de activitate în cadrul Grupului Editorial Corint m-au ajutat să evoluez și să creez lucruri minunate, alături de colegii mei.

Corint Junior în cifre

27

Ani experiență

30

Oameni în echipă

2000

Cărți publicate

6mil

Cititori fericiți

Detalii de contact

CONTACT
Adresa: Bdul. Mihai Eminescu, Nr. 54A, Sector 1, București
Email: comenzi.online@edituracorint.ro
Telefon: +40 213 194 820
Telefon: +40 213 194 797

PROGRAM
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Weekend: Închis, doar comenzi online