fbpx
  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.
Cine suntem?

Bine ați venit la Corint Junior!

Corint Junior este imprintul specializat pe carte pentru copii și adolescenți al Grupului Editorial Corint. Cu un spectru larg, de la cărți educaționale, jocuri și distracții, la ficțiune clasică și contemporană, am devenit o editură îndrăgită de copii, părinți, cadre didactice, bibliotecari și librari din toată țara.

Crezul echipei Corint Junior

Oare putem să-i facem pe copii să se îndrăgostească de lectură? Sigur că putem: continuând să alegem cărți în care credem cu adevărat! Poveștile vor fi întotdeauna conversia creativă a vieții într-o experiență mai puternică, mai clară, mai semnificativă. Sunt esența relațiilor dintre oameni.

Povestea noastră de până acum...

Trei tineri plini de entuziasm și dragoste de carte au visat să construiască un prestigios grup editorial. Au pornit curajoși la drum, fără birouri, depozite sau personal. Au muncit mult și cu pasiune, nu s-au lăsat înfrânți de obstacole și după 25 de ani Corint este un nume cunoscut de toată lumea. Visul lor s-a îndeplinit. Grupul Editorial Corint are, astăzi, mai multe divizii, inclusiv de manuale, o echipă formată din mulți profesioniști valoroși și se poate lăuda cu peste zece mii de titluri deja publicate și care continuă să lanseze sute de titluri noi anual. Corint Junior este o parte importantă a acestor realizări.

Echipa Corint Junior

Roxana Liritis
Roxana Liritis

Roxana Liritis

Director General Grup Editorial Corint

 

Fac parte din categoria oamenilor norocoși. Sunt norocoasă pentru că sunt înconjurată de mulți prieteni calzi și sinceri, de colegi dedicați, entuziaști, buni coechipieri și foarte capabili. Mai sunt norocoasă și pentru că îmi place ceea ce fac, iar asta mă face să mă simt împlinită. Sunt norocoasă pentru că de-a lungul carierei mele am avut alături oameni care m-au sprijinit și care m-au ajutat să evoluez, oameni care m-au învățat să-mi doresc mai mult, de fiecare dată, și să nu renunț atunci când apar obstacole. Sunt norocoasă pentru că am o fire optimistă și pozitivă, iar aceste două trăsături m-au ajutat foarte mult, atât în viața personală, cât și în cea profesională. V-am mai spus că sunt norocoasă pentru că îmi place ceea ce fac? OK, atunci completez cu faptul că de 6 ani fac parte din colectivul Grupului Editorial Corint, iar asta mi se pare extraordinar. E minunat să discuți în fiecare zi despre cărți. Să discuți despre titluri noi, colecții, subiecte, să fii printre primele persoane care citesc un manuscris, să participi la brainstorminguri organizate de directorii editoriali, sau de către managerul de PR, să discuți despre campanii de promovare, lansări și personalități invitate. Și, chiar dacă cifrele le dau multora dureri de cap, la sfârșitul unui ciclu care începe cu o idee, un manuscris, și se încheie cu zâmbetul cititorului care a descoperit cartea într-o librărie, faptul că poți să te bucuri de cifrele de vânzare, de numărul de like-uri și vizualizări de pe rețelele de socializare, de ratinguri și review-uri, este recompensa de care toți editorii au nevoie că să meargă mai departe. V-am spus că sunt o persoană norocoasă!

Gabriela Mitrovici
Gabriela Mitrovici

Gabriela Mitrovici

Director Corint Junior

 

Cuvintele sunt foarte puternice, dar extrem de periculoase! Este foarte important să învățăm să le folosim. Am visat să lucrez în lumea cărților încă din gimnaziu, când mă vedeam devenind un cititor de profesie. Am descoperit curând că nu prea exista o astfel de meserie. Dar cum ador cărțile și oamenii, am ales o profesie al cărei scop este să aduc cât mai mulți autori aproape de cât mai mulți cititori. Iar să văd cât mai mulți copii atrași de lectură cu ajutorul cărților alese de mine este o adevărată fericire.

Roxana Geantă
Roxana Geantă

Roxana Geantă

Redactor-șef Corint Junior

 

Cărțile sunt cei mai buni tovarăși pe care-i am, sursa mea de infinite plăceri, poarta către universul gândirii și imaginației creatoare. Trăiesc în lumea lor frumoasă, plină de fantezie și culoare, de aproape 20 de ani. Și-mi place. Și-o iubesc. Îi dăruiesc fiecărei cărți puțin din mine, simt că-i fac o bucurie oferindu-i o fărâmă din sufletul meu, pentru că și ea, la rândul ei, atinge inimile celor care o citesc.

Shauki Al-Gareeb
Shauki Al-Gareeb

Shauki Al-Gareeb

Redactor-șef Leda Edge, Coordonator CorinTeens

 

Nu țin minte să fi iubit lectura de mic, însă țin minte că am fost mereu înconjurat de cărți, crescând într-o casă în care găseai cărțile mamei pretutindeni. Însă „virusul” lecturii m-a prins, într-un final, și pe mine (spre bucuria mamei mele!), mai târziu, în gimnaziu, iar din acel moment n-am mai lăsat cartea din mână. Am descoperit atunci că poveștile sunt esențiale în dezvoltarea noastră, că unul dintre cele mai bune feluri de a cunoaște și înțelege lumea este prin cuvântul scris. Avem nevoie de cărți, avem nevoie de povești! Dorința mea de a împărtăși lumii câteva cuvinte despre cărțile pe care le citeam din scoarță-n scoarță a dus la crearea unui blog, un loc unde am descoperit că există mulți tineri (și nu numai) ca mine, pasionați de lectură, unde am creat prietenii frumoase și cu ajutorul căruia am reușit să pătrund în culisele lumii editoriale, legând prietenii cu oameni din editurile românești și din afară. Am făcut cunoștință cu scriitori, traducători, redactori, oameni de marketing și PR, agenți, editori, pe care i-am descusut și de la care am învățat secretele meseriei lor. Iar asta, treptat, a dat naștere unui vis pe care-l consideram aproape imposibil la vârsta aceea: să lucrez într-o editură. Dar viața are metodele ei de a ne surprinde și, câțiva ani mai târziu, am ajuns exact acolo unde credeam că nu voi ajunge niciodată – redactor-șef și coordonator de colecție în cadrul Grupului Editorial Corint. Nimic nu mă bucură mai mult decât atunci când văd în mâinile unui cititor o carte publicată de mine. Nu încetați niciodată să visați!

Flori Mihalache
Flori Mihalache

Flori Mihalache

Director PR Grup Editorial Corint

 

Salutare! Eu sunt Flori și lucrez de când mă știu cu oamenii: voluntariate, proiecte, evenimente. Îmi place agitația, ador să cunosc oameni noi care au o poveste de spus și sunt îndrăgostită de călătorii. Din când în când mai zbor cu parapanta sau sar cu parașuta, să simt puțin adrenalina și întotdeauna mă bucur de compania prietenilor dragi. În viitor, mi-ar plăcea să deschid o „pandișpanerie” și să împart rețetele mele de pandișpan cu toată lumea.

Iuliana Alexandru
Iuliana Alexandru

Iuliana Alexandru

Director Vânzări Departament Educațional

 

Nimic nu este imposibil! Totul se poate realiza cu sârguință, devotament și răbdare. Îmi place să cred despre mine că sunt foarte ambițioasă și că oricât de mare este zidul, sigur voi găsi o soluție să îl depășesc.

Departamentul de promovare și vânzare îmi oferă zilnic provocări și mă ține mereu prinsă, iar cei 4 ani de activitate în cadrul Grupului Editorial Corint m-au ajutat să evoluez și să creez lucruri minunate, alături de colegii mei.

Corint Junior în cifre

25

Ani experiență

30

Oameni în echipă

1500

Cărți publicate

5mil

Cititori fericiți

Detalii de contact

CONTACT
Adresa: Bdul. Mihai Eminescu, Nr. 54A, Sector 1, București
Email: comenzi.online@edituracorint.ro
Telefon: +40 213 194 820
Telefon: +40 213 194 797

PROGRAM
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Weekend: Închis, doar comenzi online