fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Acest program ambițios reprezintă oportunitatea de a fi creativ, de a ieși din tipar, de a accesa o formă de divertisment, fără a mai fi necesar un echipament suplimentar. Ambasadorul Corint este acel punct de reper, acea sursă de inspirație care face periodic recomandări copiilor, care le stârnește curiozitatea constant prin provocări și discuții interactive.

În școli, sprijinul de neegalat îl reprezentați dumneavoastră, cadrele didactice. Ambasadorul Corint este o sursă de inspirație zilnică pentru copii, care le stârnește constant curiozitatea acestora despre lectură, prin provocări și discuții interactive.

Pe parcursul colaborării,  aveți șansa să primiți, prin tragere la sorți lunare, propriul raft cu cărți ce conține titluri din colecția Corint Junior, personalizat pentru clasă. Mai multe detalii despre cum puteți deveni Ambasador Corint Junior, puteți citi aici

 *Sunt încurajate discuțiile interactive de la clasă sau la nivel de școală, pornind de la titlurile Corint Junior. 

**Sunt încurajate activitățile recreative care pornesc de la idei din cărțile Corint. 

Reprezentanții Editurii Corint vor oferi ambasadorilor informații, resurse și îndrumări cu privire la modul în care să împărtășească dragostea lor pentru lectură.

Lasă un răspuns