fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

FB COver halloween

Se apropie Halloween-ul – o  sărbătoare a copilăriei, a imaginației și a bucuriei inocente, momentul în care cei mici au ocazia să îmbrace hainele personajelor favorite.

Alege personajul potrivit pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului!
Clovn, vrăjitoare, zombi, vampir, fantomă sau dovleac? Anul acesta poți fi special!
Alegi personajul preferat dintr-o carte și e suficient să-i împrumuți atitudinea pentru o zi.Vlad-nepriceput-vampir-1-carti-copii-editura-corint-junior

Familia de vampiri a lui Vlad se trage din Transilvania și locuiește la Conacul Suferinței din Anglia.
Vlad nu e ca ai lui, curajos. Se teme de întuneric și abia obține note de trecere la materii precum râsul malefic sau transformarea în liliac!
Dorința lui cea mai mare este să aibă prieteni, și Vlad știe și unde să-i găsească: la școală!
Dar nu e deloc ușor pentru un pui de vampir să fie acceptat printre oameni, mai cu seamă când este însoțit de un liliac!

Cel mai urât coșmar al lui Kelly e pe cale să devină realitate!
Tânăra de 13 ani are nevoie de bani pentru tabăra de vară, așa că trebuie sa renunțe la marea petrecere de Halloween pentru a lucra… ca dădacă. Profund dezamăgită, Kelly crede că moartea vieții ei sociale va fi cel mai cumplit coșmar al nopții. Dar Micul Jacob este răpit de acoliții Omului Negru, iar tânăra descoperă că îngrijirea unui copil înseamnă mult mai mult decât să-i dai gustări și să te uiți la filme pe Netflix în timp ce doarme, mai ales când ai de-a face cu tot soiul de creaturi supranaturale.


Jaclyn Hyde caută perfecțiunea în tot ceea ce face. La sfârșitul unei zile nu tocmai reușite, găsește într-un laborator întunecat și prăfuit dintr-o casă abandonată formula Poțiunii Perfecțiunii și nu se poate abține să nu o încerce. Jaclyn devine Jackie. Din perfectă devine malefică. Jackie, arătarea cu gheare și ochi verzi, stârnește haos peste tot și își necăjește colegii, ruinându-le spectacolul de teatru și întorcând școala pe dos. Jaclyn este conștientă de invazia lui Jakie și, împreună cu prietenele ei cele mai bune, se străduiește din răsputeri să revină la o stare normală, după ce află că nu e deloc bine să fii perfecționist.Herbert Lemon este responsabilul biroului de obiecte pierdute din Grand Hotel Nautilus, într-o stațiune marină tipic englezească, Eerie-on-Sea. Când în cămăruța lui apare Violet Parma, care este fugărită de un tip cu un cârlig în loc de mână, începe una dintre cele mai alerte, una dintre cele mai amuzante și una dintre cele mai înfricoșătoare povești scrise vreodată despre monștrii marini.


Razboiul-vrajitoarelor-2-pounder-carti-copii-editura-corint-junior

Tiga Nusovtorov Jarazare este pe cale să devină vrăjitoare în toată regula. Dar când prietena ei, Vrăjitoarea Numarul Unu Peggy, dispare, iar teribilul duo Felicity Bat – Aggie Hoof preia controlul asupra orașului, lucrurile iau o întorsătură NEFERICITĂ. Unde este dintr-odată toata lumea și de ce este învinovățită Tiga pentru asta?
Este timpul pentru băuturi magice și călătorii în timp, pentru investigații serioase de detectivi și pentru alegeri vestimentare cel puțin curioase… Poate Tiga să rezolve misterul rocadei vrăjitoarelor?


Cărți care te vor bântui mult timp după ce le-ai citit! Doar nu te-ai speriat. E o glumă, firește! Halloween-ul e prilej de petrecere și distracție.

Lasă un răspuns