fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

campanie-halloween-carti-editura-corint-banner-1920-670


Măști, costume și dovleci sculptați! Toate puse pe o felie de pâine bine prăjită și servită cu poftă
în noaptea de Halloween! Iar dacă în loc de sare și piper adaugi CELE MAI TARI CĂRȚI DE HALLOWEEN,
totul va căpăta un gust pe care nu-l vei uita niciodată!
Hai să le simți aroma!

Nu e deloc ușor când magia ți-o ia razna! Pregătește-te pentru o nouă luptă cu forțele întunericului într-o școală de magie cu susul în jos!
Într-o lume în care toți au puteri magice bine definite, câțiva copii ies din rând, pentru că magia lor este altfel.
Nory este un Metamorf, dar nu reușește să intre la școala de magie de elită unde tatăl ei era director și unde învățau fratele și sora ei. În fața comisiei de admitere, în loc să se transforme într-un pisoi drăguț, devine un șarpsoi și-și mușcă puternic tatăl.

Nory învață treptat să-și accepte diferența, își face noi prieteni foarte buni și înțelege că nu e nimic în neregulă să fii altfel decât majoritatea.


El e Tremurici, cel mai sperios pirat care a navigat vreodată pe mările lumii! Alături de prietena lui cea mai bună, Margo, și de Albee, credinciosul secundpește (da, ai citit bine), Tremurici se luptă cu un calamar uriaș, descoperă comori ascunse și este ținta găinațului unui porumbel atunci când se duce să își salveze părinții din ghearele răului. (Da, chiar așa: ale RĂULUI!) Veți râde, veți plânge, nu veți mai mânca melci niciodată. Așa că puneți-vă pantalonii bufanți, trageți obloanele și alăturați-vă lui Tremurici în prima (dar foarte periculoasa) lui aventură.


Vlad-nepriceput-vampir-1-carti-copii-editura-corint-junior

Familia de vampiri a lui Vlad se trage din Transilvania și locuiește la Conacul Suferinței din Anglia.
Vlad nu e ca ai lui, curajos. Se teme de întuneric și abia obține note de trecere la materii precum râsul malefic sau transformarea în liliac!
Dorința lui cea mai mare este să aibă prieteni, și Vlad știe și unde să-i găsească: la școală!
Dar nu e deloc ușor pentru un pui de vampir să fie acceptat printre oameni, mai cu seamă când este însoțit de un liliac!


Cel mai urât coșmar al lui Kelly e pe cale să devină realitate!
Tânăra de 13 ani are nevoie de bani pentru tabăra de vară, așa că trebuie sa renunțe la marea petrecere de Halloween pentru a lucra… ca dădacă. Profund dezamăgită, Kelly crede că moartea vieții ei sociale va fi cel mai cumplit coșmar al nopții. Dar Micul Jacob este răpit de acoliții Omului Negru, iar tânăra descoperă că îngrijirea unui copil înseamnă mult mai mult decât să-i dai gustări și să te uiți la filme pe Netflix în timp ce doarme, mai ales când ai de-a face cu tot soiul de creaturi supranaturale.

Și de-aici, lucrurile scapă de sub control …


Jaclyn Hyde caută perfecțiunea în tot ceea ce face. La sfârșitul unei zile nu tocmai reușite, găsește într-un laborator întunecat și prăfuit dintr-o casă abandonată formula Poțiunii Perfecțiunii și nu se poate abține să nu o încerce. Jaclyn devine Jackie. Din perfectă devine malefică. Jackie, arătarea cu gheare și ochi verzi, stârnește haos peste tot și își necăjește colegii, ruinându-le spectacolul de teatru și întorcând școala pe dos. Jaclyn este conștientă de invazia lui Jakie și, împreună cu prietenele ei cele mai bune, se străduiește din răsputeri să revină la o stare normală, după ce află că nu e deloc bine să fii perfecționist.Herbert Lemon este responsabilul biroului de obiecte pierdute din Grand Hotel Nautilus, într-o stațiune marină tipic englezească, Eerie-on-Sea. Când în cămăruța lui apare Violet Parma, care este fugărită de un tip cu un cârlig în loc de mână, începe una dintre cele mai alerte, una dintre cele mai amuzante și una dintre cele mai înfricoșătoare povești scrise vreodată despre monștrii marini. Eroii cei buni sunt excentrici și amuzanți, răufăcătorii sunt șireți și nemiloși. Cu toții își doresc să pună mâna pe o piatră cu proprietăți magice, care se află în posesia unui monstru marin, un malamander, ascuns în epava unei corăbii. Însă cursa pentru piatra fermecată are un final neașteptat, chiar și pentru această uluitoare carte de aventuri.


Razboiul-vrajitoarelor-2-pounder-carti-copii-editura-corint-junior

Tiga Nusovtorov Jarazare este pe cale să devină vrăjitoare în toată regula. Dar când prietena ei, Vrăjitoarea Numarul Unu Peggy, dispare, iar teribilul duo Felicity Bat – Aggie Hoof preia controlul asupra orașului, lucrurile iau o întorsătură NEFERICITĂ. Unde este dintr-odată toata lumea și de ce este învinovățită Tiga pentru asta?
Este timpul pentru băuturi magice și călătorii în timp, pentru investigații serioase de detectivi și pentru alegeri vestimentare cel puțin curioase… Poate Tiga să rezolve misterul rocadei vrăjitoarelor?


Dacă ți-ai găsit cartea potrivită pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului, să-nceapă petrecerea!
Halloween-ul poate fi la fel de întunecat și pe plaiuri mioritice!
Bauuuuu!

Lasă un răspuns