fbpx
  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

Stella OʼMalley

Este psihoterapeut, scriitoare, public speaker și, nu în ultimul rând, mamă, având mulți ani de experiență profesională în domeniul sănătății mintale. Este licențiată în consiliere și psihoterapie și a absolvit un program de masterat în terapie cognitiv-comportamentală. În calitate de consilier și psihoterapeut integrativ, munca ei se bazează îndeosebi pe o perspectivă psihodinamică, iar o mare parte din activitatea pe care o desfășoară le este dedicată părinților și tinerilor. Născută la Dublin, în Irlanda, Stella O’Malley locuiește în prezent la Birr, Ținutul Offaly, împreună cu soțul și cu cei doi copii. Tot aici deține propriul cabinet particular de consiliere și terapie. Este autoarea cărții devenite bestseller Cotton Wool Kids („Copii din vată”).

Cărțile autorului

Copii mai puternici decât bullyingul. Cum să crești un copil încrezător, echilibrat și puternic

40.97lei

Parcurgând această carte, cititorii vor dobândi o mai bună înțelegere a lumii întunecate a bullyingului, a motivelor pentru care unii oamenii îi agresează pe alții, precum și o perspectivă asupra modului în care vor putea răspunde cel mai bine în caz de bullying, în situațiile sociale complexe în care sunt implicați preadolescenții și adolescenții.

 

  • CORINT PENTRU PĂRINȚI este o colecție coordonată de Adriana Mitu, psiholog și psihoterapeut.
  • Prefața acestei lucrări este semnată de Nadia Tătaru – inițiator al campaniei naționale de prevenire și combatere a bullyingului, cofondator Itsy Bitsy și Președinte al Asociației Părinților Isteți

    Răsfoiește cartea