fbpx
  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

James Patterson

James Patterson este autorul internațional #1 de cărți pentru copii, fiind considerat cel mai de încredere povestitor. De-a lungul anilor a creat foarte multe personaje și serii îndrăgite de generație după generație, inclusiv Vânătorii de comori, Generala, Maximum Ride, Jacky Ha-Ha, Eu, Haios, Jurnalul unui câine poznaș, Max Einstein și multe altele, editura Corint Junior fiind singura din lume care a tradus și publicat toate cărțile sale pentru copii. Seria Max Einstein este prima și singura serie de cărți de aventuri pentru copii aprobată oficial de Arhivele Albert Einstein. Cariera de scriitor a lui James Patterson este caracterizată de o singură misiune: să demonstreze că nu există o persoană căreia „nu-i place să citească“, ci doar persoane care încă nu au găsit cartea potrivită. Cărțile lui s-au vândut până acum în peste 300 de milioane de exemplare în toată lumea, ceea ce-l poziționează în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. De-a lungul anului a câștigat numeroase premii, printre care un Edgar și șase Emmy. James Patterson sprijină continuu educația, pentru care a donat deja peste șaptezeci de milioane de dolari. A donat, de asemenea, peste trei milioane de cărți școlilor și armatei și a acordat peste cinci mii de burse universitare. Trăieşte în Florida, SUA.

Premii acordate pentru cărțile sale pentru copii
National Book Foundation's 2015 Literarian Award for Outstanding Service to the American Literary Community
National Parenting Publications Honors Awards
International Reading Association's Young Adults' Choices Booklist
American Library Association "Teens Top Ten" Pick
London Times Book Sense Children's Pick
2011 Nickelodeon Kids' Choice Award, Nominee
Children's Choice Book Awards
Author of the Year 2010 for Max
Nominee, 2011 Teen Choice Book of the Year (Fang) and 2012 Author of the Year (Middle School: The Worst Years of My Life)
Premii pentru ReadKiddoRead
Winner of the National Book Foundation's Innovations in Reading Prize
Winner of the American Library Association's Great Websites for Kids

Cărțile autorului

Pisici vs. Câini

47.50lei

Vârstă: +8 ani

Cei mai faimoși dușmani din regatul animalelor se întâlnesc în sfârșit față în față … iar blana este pe cale să se zbârlească! O poveste despre doi copii pierduți în pădure care-și dau seama că singura lor speranță este să lase deoparte eterna ură reciprocă dintre speciile lor.

 

Răsfoiește cartea