fbpx
  • 0 Items - 0.00lei
    • Nu există produse în coș.

Claudiu Tănăselia

Este fizician, doctor în fizică din 2014 (titlu obținut la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca), cercetător științific la INCDO INOE2000 ICIA Cluj-Napoca și pasionat al explorării spațiului cosmic, contribuind lunar, din 2011, la rubrica de spațiu a revistei Știință&Tehnică. Prin site-ul său (parsec.ro), newslettere, podcasturi și sute de prezențe în emisiuni radio și TV, încearcă să aducă spațiul cosmic mai aproape de Pământ și să povestească oricui este dispus să-l asculte despre ce se întâmplă pe orbita Pământului și dincolo de ea, pe Lună, pe Marte, sau în galaxii îndepărtate.

Cărțile autorului

Cu ILIE prin galaxie. Carte de astronomie (invitat special: Dumitru Dorin Prunariu)

87.90lei

Vârstă: +7 ani

 

Cu ILIE prin galaxie. Carte de astronomie se dorește a fi un ghid pentru copii în care vor descoperi diverse informații despre Pământ și Soare, despre sateliți naturali și artificiali, despre constelații și comete, despre rachete și stații spațiale, despre cum putem ajunge pe alte planete și ce vom găsi acolo.

  • Invitatul special al celor două personaje principale ale cărții, dl. Dumitru Dorin Prunariu, este primul și singurul român care a ajuns în spațiul cosmic.

Răsfoiește cartea