fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Halloween-ul este o sărbătoare a copilăriei, a imaginației și a bucuriei inocente, momentul în care cei mici au ocazia să îmbrace hainele personajelor lor favorite.

Și pentru că vorbim de măști, costume și dovleci sculptați, astăzi copiii au șansa de a o cunoaște pe Mortina, o fetiță aproape ca toate fetițele, dar o fetiță zombie. Citește și tu povestea Mortinei, o poveste care te face să mori de râs!

Răsfoiește cartea!

Mortina-Poveste-Care-Te-Face-Sa-Mori-De-Ras-Barbara-Cantini-Corint-Junior

JOCUL DE-A V-AȚI ASCUNSELEA AL CUVINTELOR

În grila de mai jos sunt ascunse opt cuvinte pe care le-am extras din povestea Mortinei. Însă cuvintele au fost separate în două și amestecate. Pentru a-ți fi mai ușor, ți-am scris cu roșu prima parte a cuvintelor. Găsește-le și apoi alcătuiește cu ele o scurtă compunere cu titlul „Mortina – în căutarea unui prieten”.

Descarcă pagina 8 din Mortina și vei găsi două dintre cuvinte ascunse în grilă.

CASA BÂNTUITĂ

Noaptea de Halloween este una magică  este noaptea fantomelor, a stafiilor, a liliecilor și, mai nou… a vampirilor!

Vlad este cel mai nepriceput vampir din lume. Se teme până și de umbra lui. Ajută-l să găsească drumul pe care trebuie să-l urmeze pentru a evada din casa bântuită.

Descarca – jocul cu labirintul

Vlad-Cel-Mai-Nepriceput-Vampir-Noi-Aventuri-la-Conacul-Suferintei-Anna-Wilson-Corint-Junior

ASTĂZI EȘTI AUTORUL PROPRIEI POVEȘTI!

Dacă tot am vorbit despre aventură, atmosferă înfricoșătoare și locuri bântuite de fantome, ai ocazia acum să înveți CUM SĂ SCRII O CARTE DE AVENTURI.

Răsfoiește cartea!

Tu ești cel care alege locul poveștii tale înfricoșătoare, tu ești cel care alege personajele. Folosind acest îndrumar de scriere creativă ai șansa de a deveni mai târziu un autor de excepție. Mult succes!

Descarcă paginile de aici.

Cum-Sa-Scrii-O-Carte-De-Aventuri-Corint-Junior

Lasă un răspuns