fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

Iată, dragul meu micuț cititor, că sărbătoarea bunului Crăciun se apropie cu pași repezi. Ca în fiecare an, vei petrece momente speciale alături de cei dragi. Vei împodobi casa cu un brad frumos, vei agăța din loc în loc luminițe sclipitoare, te vei răsfăța cu cozonac și tot felul de bunătăți, dar mai ales… vei aștepta noaptea cea vestită!

Pentru că se apropie zile speciale, și activitățile pe care ți le-am pregătit de data aceasta sunt speciale. În plus, sigur îți vor fi de maaare folos. Și știi de ce? Pentru că te voi învăța anumite trucuri cu care-l poți impresiona pe Moș Crăciun. Te voi învăța să-i scrii Moșului o scrisoare, să-i cânți unul dintre cele mai frumoase colinde (pentru că Moșului îi plac tare mult colindele) și, în plus, să-i pregătești cei mai delicioși biscuiți cu ciocolată albă (și Moșul adoră dulciurile).

Scrisoare pentru Moş Crăciun

O seară magică de iarnă. În liniștea acestei seri, care miroase a portocală, adună-ți gândurile, ia un creion și o hârtie și lasă cuvintele să curgă.

Scrisoarea pentru Moș Crăciun este foarte importantă! Doar așa te poți asigura că bătrânelul cu sania trasă de reni nu va uita niciunul dintre cadourile pe care ți le dorești.

Biscuiți cu ciocolată albă – special pentru Moș Crăciun

Îți împărtășesc un secret – și Moșului îi plac dulciurile. Adoră biscuiții de orice fel! Așa că, hai, pune-ți șorțul de bucătărie și pregătește-i cei mai buni biscuiți.

Colinde pentru Moș Crăciun

Să-ți mai spun un secret: lui Moș Crăciun îi plac tare mult colindele. Așa că nu ar strica să înveți și tu unul – cine știe, poate primești mai multe cadouri!

colinde-craciun-corint-junior

A citi înseamnă a visa, a simți, a descoperi și a cunoaște lumea! Ce poate fi mai plăcut, într-o zi geroasă, decât să citești cele mai frumoase povești de iarnă?

Lasă-ne un comentariu dacă ți-au plăcut activitățile acestei săptămâni.
Sperăm că te-ai bucurat și de cele pe care ți le-am oferit săptămânile trecute.

Așteptăm comentarii, păreri și dacă ai și alte sugestii, sunt binevenite.

A citi înseamnă a visa, a simți, a descoperi și a cunoaște lumea!

Ce poate fi mai plăcut, într-o zi geroasă, decât să citești cele mai frumoase povești de iarnă?

Lasă un răspuns