fbpx

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Urmărește-ne pe

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON.

Blog

bloggeri_care_au_calatorit_prin_cartile_noastre_2

Oameni care inspiră, oameni care așază cu măiestrie cuvintele în pagina ecranului, oameni care își fac timp să citească și reușesc să te îmbie la lectură.

Ei sunt BLOGGERII DE CARTE și ASTĂZI ESTE DESPRE EI.
Acum, la final de an, le mulțumim pentru călătoriile pe care au ales să le facă printre paginile cărților noastre și le promitem un 2021 cu titluri la fel de interesante ca până acum.

Mai jos, 10 bloggeri care au deschis porțile bibliotecii noastre.

Mulțumim pentru recenzie! ❤️

Poveste de Crăciun este citită încă din secolul al XIX-lea cu mare interes de copii și de părinți. Nu și-a pierdut farmecul nici acum, nici altă dată, motiv pentru care nuvela se reeditează și se publică în diferite ediții aproape anual. Un teatru de moravuri, menit să satirizeze obiceiurile unei lumi reci, lipsite de esență și compasiune pe care Dickens o îmbracă într-un basm supranatural cu duhuri și stafii, basm în a cărei acțiune bunătatea este menită să învingă întotdeauna.”Mulțumim pentru recenzie! ❤️

„Ce pot să-ți spun este că avem de-a face cu o carte multiculturală despre autodescoperire, despre puterea de adaptare la nou, despre trăiri sufletești.
Nu este o carte de acțiune, mare parte din poveste petrecându-se în dormitorul lui Ruth. Este însă o carte profundă din care avem cu toții ceva de învățat, fie că suntem copii sau adulți.”Mulțumim pentru recenzie! ❤️

Câinele care a salvat lumea este un roman care va vrăji orice cititor, indiferent de vârstă. Eu m-am bucurat de el zilele trecute și vreau să vi-l recomand cu tot sufletul! Dacă sunteți adult și ați ales cartea asta, veți găsi în ea o situație asemănătoare cu cea pe care o traversăm zilele acestea. Înainte să spuneți că v-ați săturat de epidemii și de carantină sau vești proaste, vă spun că povestea asta ne oferă o speranță. Aici, în povestea imaginată de autorul Ross Welford, există o salvare, un remediu.”DARK Passion

Mulțumim pentru recenzie! ❤️

„Această carte este cu adevărat specială. Este una dintre acele povești care pot fi citite foarte repede, dar care va rămâne pentru totdeauna gravată în sufletul tău.
Vă recomand să citiți această poveste indiferent de vârstă, pentru că este plină de viață și descrierile sunt fantastice, iar unele personaje sunt cu adevărat surprinzătoare. Dacă doriți să descoperiți secretele unei grădini magice, deschideți ușa secretă și intrați. Vă asigur că nu veți regreta.”


Mulțumim pentru recenzie! ❤️

„Robert Downey Jr. este Dolittle în recenta producție omonimă a Universal Pictures. Și, pentru că de multe ori un film care are un personaj cunoscut și iubit de multe generații pleacă de la o carte de mare valoare, Editura Corint publică Călătoriile doctorului Dolittle, cartea lui Hugh Lofting, apărută în 1922 și distinsă, un an mai tîrziu, cu Newbery Medal, prestigiosul premiu american acordat cărților pentru copii.
Doctorul Dolittle a fost dintotdeauna foarte îndrăgit, chiar și atunci când era doar eroul scrisorilor pe care Hugh Lofting le trimitea de pe front, în Primul Război Mondial, copiilor săi.”Mulțumim pentru recenzie! ❤️


Ethan, cel care am fost este o carte plină de sensibilitate, o carte din care oricine are de învățat, indiferent de vârstă. Este o carte despre alegeri și greșeli și cum poți trăi cu ele.
O carte despre iertare și noi începuturi, despre prietenie și familie.”


BUCURIA LECTURII

Mulțumim pentru recenzie! ❤️

Adevărul lui Mason Buttle este o carte despre prietenie, loialitate și acceptare de sine. Este o carte plină de sensibilitate, care îți dă speranță și te face să crezi într-o lume mai bună. Chiar dacă este vorba despre lucruri complexe și serioase, povestea este spusă într-un mod simplu și emoționant.”
Cărți de ciocolată

Cărțile sunt destine de ciocolată

Mulțumim pentru recenzie! ❤️

„Am citit Cele mai frumoase povești clasice fetiței mele în vârstă de 5 ani și jumătate și vreau să vă spun că a sorbit fiecare cuvințel, rugându-mă, de multe ori, să repet poveștile. În această carte nu veți găsi cuvinte grele, arhaice sau neologisme rar folosite, dar nici nu veți întâlni un limbaj prea simplu care să alunge calitatea lecturii. Cartea folosește exact termenii pe care copiii îi pot înțelege și care să păstreze în același timp firul original al poveștii.”Mulțumim pentru recenzie! ❤️

„Ca să citești această carte îți trebuie simțul umorului, acela omenesc. Ar fi bun și umorul câinesc, că și acela tot umor este. Dacă nu ai încă un dezvoltat simț al umorului, ți-l vei dezvolta citind cu mare atenție această carte.  Dacă ești copil cu atât mai bine, te vei amuza și îți vei dezvolta de mic simțul umorului. Dacă ești adult, e tot bine, că și adulții trebuie să citească, uneori și cărți de acest gen, ca să mai scape de stres.”


Mulțumim pentru recenzie! ❤️

„Este o carte – lecție de viață. Pentru copiii mai mari și pentru adulții dispuși să se schimbe în bine. Un suflet se vindecă, un altul este eliberat și mai multe suflete se bucură.
O operă izvorâtă din nimic l-a ajutat pe Arthur să-și găsească drumul spre înainte, spre o viață în care bucuria a luat locul durerii. Toți avem o menire în viață. Important este să ne dedicăm ei.Un 2021 plin cu cărți bune și poftă de citit!


Lasă un răspuns