|
|
Nivel: Incepator Groupuri: Member
Intrat: 10/29/2008 Postari: 9 [Points]: 39
|
Intalnirea cu autorii de la Tunele a fost minunata! Au dat sute de autografe, iar noua ne-au acordat un interviu foarte interesant pe care il veti putea citi in curand pe site. Voua cum vi s-a parut?
|
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 10/31/2008 Postari: 86 [Points]: 258
|
A fost extraordinar! Acuma, am pe carte un desen SUPER de la autori!
|
|
Intrat: 10/29/2008 Postari: 43 [Points]: 132 Locatia: Ploiesti
|
Tu ce desen ai Sonic, sunt chiar curios
|
|
Intrat: 11/19/2008 Postari: 100 [Points]: 203
|
Vai, vreau si eu sa citesc interviul! Cand o sa apara??
|
|
Intrat: 11/21/2008 Postari: 11 [Points]: 33
|
Am stat o gramada la coada ca sa iau autograful, dar a meritat. Cei doi erau foaarte amuzanti si pareau de treaba.
|
|
Intrat: 12/6/2008 Postari: 15 [Points]: 45
|
Unde putem gasi interviul cu autorii? Cand il putem citi?Pe cand si alte evenimente de acest gen?Din pacate nu prea pot ajunge la aceste lansari de carte.
|
|
Intrat: 10/29/2008 Postari: 43 [Points]: 132 Locatia: Ploiesti
|
Si eu vreau sa vad interviul cu autorii. Is chiar curios.
|
|
Intrat: 12/10/2008 Postari: 8 [Points]: 24
|
Toata lumea vorbeste despre interviu!Chiar! unde vedem,citim interviul?Am inceput cartea,imi place,si astept sa vad ce se mai intampla cu dl Burrows care a disparut nu se stie unde. ghiciti cine imi place : Rebecca Burrows!
|
|
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
Dar sunt romani?
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
|
Guest |