:))
Mda,o sa fac offtopic dar in fine :).Deci,eu sunt mare fana anime/manga.Animeurile sunt desenele japoneze,dar nu sunt egale cu desenele animate,nici nu pot fi comparate.Iar manga-urile sunt benzile desenate japoneze,care sunt mereu grafice,eventual 1-2pag si zeci sunt colorate.Nici astea nu sunt egale cu benzile noastre.Ei bine,eu mam uitat la multe animeuri,etc. etc..Dar am 2 care imi plac enorm de mult:Naruto/Naruto Shippuuden(Shippuudenul e o continuare de la Naruto deci ambele sunt un anime) si Bleach.Iar din Bleach este un baiat,un personaj,care deasemenea,m-a impresionat.Numele lui e Ichigo :).Seamana cu cel de la semnatura mea,poti cauta pe Google.Si de aici vine Ichigo :D.Daaa,cam luuunga explicatie :)).Scuze :D
App,Ichigo in japoneza mai inseamna 2 lucruri,unul destul de stupid,o sati dai seama care :): 1.Ichi=nr 1,locul 1,etc. iar Go=Aparare sau mai degraba,Inger Pazitor adica nr,1 in aparare sau cel mai puternic Inger Pazitor,etc. etc.
si 2.Capsuna :)) (dap,asta e chestia mai stupida :D totusi coincidenta e cami plac mult capsunile :)) ).
Mda...scuze din nou de explicatie lunga si de offtopic :D.
Eu sunt tu
Tu esti eu
Suntem unul
Si acelasi zeu.
Suntem zeul mortii cel plictisit
Care in aceasta lume patata de rau a venit.
Lumea voastra
Va fi lumea noastra
Iar puterea mea
Va fi puterea ta.
Vom fi impreuna pentru eternitate
Pana cand ceasul mortii din clopotul sau sinistru va bate.
Cand ceva te va supara
Pentru a-ti alina durerea inima mea iti voi da.
Iar cand vei vrea am sa plang pentru tine draga mea...