|
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 3/10/2009 Postari: 467 [Points]: 1,116 Locatia: In munti,inconj.de zapada,ca un lup de gheata
|
Adevarat
Eu sunt tu Tu esti eu Suntem unul Si acelasi zeu. Suntem zeul mortii cel plictisit Care in aceasta lume patata de rau a venit. Lumea voastra Va fi lumea noastra Iar puterea mea Va fi puterea ta. Vom fi impreuna pentru eternitate Pana cand ceasul mortii din clopotul sau sinistru va bate. Cand ceva te va supara Pentru a-ti alina durerea inima mea iti voi da. Iar cand vei vrea am sa plang pentru tine draga mea...
|
|
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
sunt de acord!
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
Nivel: Incepator Groupuri: Member
Intrat: 5/16/2009 Postari: 23 [Points]: 69
|
Si in curand omul nu isi va mai potoli setea doar cu banii. Ci ei vor incepe sa vrea tot mai mult, un nou hobby al oamenilor e sa barfeasca, sa faca mijto si sa fure. Chiar nu aveti dreptate. Nu doar majoritatea face acest lucru. E umanimitate! Hai sa fim seriosi, ca tot suntem la topicul secretelor:P Nu e asa ca daca ati avea ocazia ati lua bani pana numai puteti duce? It's no reason to lie ;) Beyond Imagination. A book that will require more than imagination to keep up. Based on reality.
More details at Beyond Imagination
|
|
Intrat: 11/5/2008 Postari: 249 [Points]: 553
|
Daves, sa nu fim chiar atat de pesimisti. Sunt convins ca nu toti oamenii ar vrea sa faca bani in moduri necinstite. Exista o chestie care se numeste empatie....
All for one and one for all
|
|
Intrat: 3/10/2009 Postari: 467 [Points]: 1,116 Locatia: In munti,inconj.de zapada,ca un lup de gheata
|
Eu nu imi bat joc de oameni si nici nu as recurge la nu stiu ce metode ca sa iau cat mai multi bani.Este chestie si de mandrie si de onoare,iar eu am asa ceva.Dar daca cineva incepe sa isi bata joc de mine,stiu cum sa ii intorc vorbele fara sa ajung la nivelul sau.Ii spun pur si simplu adevarul despre el ceea ce este mai dureros.Este usor sa vad defectele si lucrurile rele la un om,dar si pe cele bune,atunci cand vreau.
Eu sunt tu Tu esti eu Suntem unul Si acelasi zeu. Suntem zeul mortii cel plictisit Care in aceasta lume patata de rau a venit. Lumea voastra Va fi lumea noastra Iar puterea mea Va fi puterea ta. Vom fi impreuna pentru eternitate Pana cand ceasul mortii din clopotul sau sinistru va bate. Cand ceva te va supara Pentru a-ti alina durerea inima mea iti voi da. Iar cand vei vrea am sa plang pentru tine draga mea...
|
|
|
Si uite asa ascundeti adevarul... No one is perfect. Beyond Imagination. A book that will require more than imagination to keep up. Based on reality.
|
|
|
Deci vrei sa spui ca spun aceste lucruri doar ca sa ascund ca de fapt as face orice ca sa pun mana pe bani?Gresesti foarte tare.Nu sti nimic despre mine sau cum sunt eu.Poate tu esti genul acela de "om" dar eu nu am fost,nu sunt si nu voi fi.Cat despre tine,crezi ce vrei
|
|
|
Sounds fair. I know better :) Beyond Imagination. A book that will require more than imagination to keep up. Based on reality.
|
|
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
La mn in scoala avem o directa foarte de treaba...se coboara la nivelul nostru shi ptr noi a devenit o pasiune sa invatam...shi chiar de la ea am invatat ca nu e bn sa barfesti...a patit-o pe pielea sa...dar acum la mn in scoala nimeni nu mai e asa...e ff bn acum cu noua directa(ma rog o avem de 3 ani
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
|
Guest |