|
|
Nivel: Incepator Groupuri: Member
Intrat: 10/30/2008 Postari: 12 [Points]: 60 Locatia: Rosiori
|
interesanta carticica .. imi plac jocurile din ea .. sunt foarte atractive si frumoase !
de exemplu e un joc ceva de genu :
trebuie sa plecam de la cuvantul tzarc si din cateva cuvinte trebuie sa ajungem al cuvantul Linx schimb doar cate o litera pe cuvant !! adica ceva de genu :
tarc => tanc => ... si asa mai departe pana la Linx ...
|
|
Intrat: 10/30/2008 Postari: 7 [Points]: 21 Locatia: Tecuci
|
Pai am putea juka ji aci p forum
|
|
Intrat: 10/30/2008 Postari: 5 [Points]: 30
|
da ar fi o idee . blade faci un joc deasta ?
|
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 10/31/2008 Postari: 86 [Points]: 258
|
Surioara mea mai mica citeste Winx si se entuziasmeaza de fiecare data cand apare cat un numar. Exaspereaza toata familia, haha.
|
|
Intrat: 2/22/2009 Postari: 86 [Points]: 261
|
Nu am luat cartile cu jocuri, dar sunt sigura ca sunt interesante si folositaore pentru cei mai mici deoarece ii ajuta sa gandeasca logic.
|
|
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
Nu numai ptr. cei mici...dadr shi ptr. noi
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
|
Guest |