|
|
Nivel: Membru Groupuri: Member
Intrat: 10/26/2006 Postari: 12 [Points]: 0 Locatia: Sebes
|
ati citit ceva x-men sau wolverine? eu am citit, insa mai mult ultimate x-men, fiind comicsurile mele preferate.
Why drink and drive when you can smoke and fly
|
|
Nivel: Administrator Groupuri: Administration
Intrat: 10/10/2008 Postari: -114 [Points]: -404
|
Am citit Wolverine de la corint! Ultimate X-Men le ai in romana sau pe cele in engleza? Dak le ai in romana, ai putea sa mi le scanezi si mie? Ms oricum! Dar in ansamblu cum sunt?
|
|
Nivel: Membru Groupuri: Member
Intrat: 10/26/2006 Postari: 12 [Points]: 0 Locatia: Sebes
|
Pi, daca ar fi fost Ult X-men in romana eram informat deja, nu am auzit de asa ceva, sunt in engleza si alte smecherii cu Wolverine pe care le mai am. Anyway vad ca esti pasionat de comics, hai si u pe www.comics.myforum.ro asta daca nu esti deja si eu nu stiu...
Why drink and drive when you can smoke and fly
|
|
Nivel: Administrator Groupuri: Administration
Intrat: 10/10/2008 Postari: -114 [Points]: -404
|
Am auzit cu destul timp in urma k editura kre publik Marvel Ultimate Spider-Man urma sa editeza si Ultimate X-Men, insa acesta este un vis prea frumos k sa devina si realitate, deci nu a mai aparut asa cva! Am auzit de acest forum, lam vizitat insa nu mam inreg! Aku k tot ai adus vb de el, ma voi si inreg! :wink: \r\n\r\nUn link pt. Marvel Ultimate Spider-Man ----->\r\nhttp://mrlcomics.com/ultimate_spiderman_01to20.htm\r\n\r\nSi unul pt. Ultimate X-Man! Doamne ce frumos arata !!!! ----->\r\nhttp://mrlcomics.com/ultimate_xmen_01to20.htm
|
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
Nu ma pasioneaza...
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
|
Guest |