|
|
Nivel: Membru Groupuri: Member
Intrat: 10/16/2006 Postari: -46 [Points]: -300 Locatia: Iasi
|
Hmmm... mi-am cumparat prima carte si mi-a placut la inceput! Pe urma a devenit destul de :D :D :D plictisitoare... sincer... sper sa nu supar p nimeni din editura! :roll:
|
|
Nivel: Administrator Groupuri: Administration
Intrat: 10/10/2008 Postari: -114 [Points]: -404
|
Nu stiu dak sar supara cineva, pe parerile unor cititori! Este dreptul fiecariua de a citi cartile pe care le plak! Editurile isi fak datoria de a scoate pe piata noi carti! Cartile sunt extrem de bune din kte am auzit!
|
|
Intrat: 1/16/2007 Postari: 5 [Points]: 0
|
Inca nu le-am citit dar am auzit numai lucruri bune despre ele. Daca vreti o carte chiar buna, apucativa de Eragon.
|
|
|
Nu facetzi reclama altor edituri pe forumul C.J ! Anyway . . . mi se pare k este si ecranizare dupa Eragon! Sunt 2 volume destul de mari (si destul de costisitoare)! Am auzit despre ele chiar le-am vazut si in librarii, insa nu le-am cumparat, insa am intentzia sa o fak!!
|
|
|
Cat despre Legendeer n-am ce spune, k nu le-am citit! Sunt micutze! :o
|
|
|
1. Nu scrie nicaieri ca este interzis sa faci reclama la alte edituri.\r\n2. Nu a facut reclama la o editura ci a spus titlul unei carti iar acest lucru nu e interzis.\r\n3. Are tot dreptul din lume sa recomande carti de la alte edituri!\r\n\r\nEragon si Eragon II sunt carti foarte faine, merita citite. Ecranizarea a ajuns si la noi... cred ca se mai da prin cateva cinematografe.
|
|
|
Dak nu ai observat am spus-o sub forma de gluma . . . anyway ! Nu jtiam k e ji pe la noi! Soper! Vreau si eu . . . . .
|
|
|
sincer, nu mi s-a parut a fi gluma postarea ta!
|
|
Nivel: Incepator Groupuri: Member
Intrat: 12/6/2008 Postari: 21 [Points]: 63
|
Chiar daca am vreo parere as avea senzatia ca vorbesc singura!Vad ca nu a mai intrat nimeni aici din 2007.Si incepuse bine!Eram curioasa cum evolueaza polemica dintre admin si Shauki!
|
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
shi eu aveam cv de spus...dar nu am mai scris nimeni din 2008...deci
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
|
Guest |