Nivel: Membru Groupuri: Member
Intrat: 10/16/2006 Postari: -46 [Points]: -300 Locatia: Iasi
|
Ce parere aveti despre?
|
Nivel: Membru Groupuri: Member
Intrat: 2/23/2007 Postari: 10 [Points]: 0 Locatia: Cluj-Napoca
|
Ei bine, nu sunt un fan al "spioanelor", dar ma bucur ca a aparut si BD-ul asta in Romania, si mai ales ca e de la TOKYOPOP! :D Cel mai surprins am fost cand am vazut ac' vreo 2-3 luni ca aparuse si in varianta de revista lunara, iar cea mai mare intrebare a mea este : DE CE??? De ce "Ultimate Spider-man" se duce in fundatura si apare "Totally Spies" in locul lui???? :cry: :cry: :cry: :cry: \r\nIn fine, totusi am sa cumpar TPB-ul de la corintjunior, asa, macar sa-l am. \r\nDar va rog sa incepeti sa editati niste BD-uri mai serioase, ca acolo o sa va gasiti fani fideli.
Don't get mad, get NAKED!
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
Nu inteleg dc exista acest topic...
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|