|
|
Nivel: Avansat Groupuri: Member
Intrat: 11/5/2008 Postari: 249 [Points]: 553
|
Eu acum am inceput sa citesc Expeditia. Voi ce credeti ca se va intampla cu Nicko si cu Snorri?
All for one and one for all
|
|
Intrat: 10/29/2008 Postari: 43 [Points]: 132 Locatia: Ploiesti
|
Si eu tot expeditia citesc. Bobby, unde ai ajuns?
|
|
|
Eu sunt de-abia la inceput, la capitolul Dezlegarea de Ucenicie. Tu? Dar te rog nu imi spune ce se intampla. Fara spoilere!!!
|
|
|
Eu am ajuns la capitolul 7, Loctiitorul. Nu spun nimic  . Dar ma bucur ca au facut aici un topic cu Septimus Heap, caci imi plac foarte mult cartile.
|
|
Intrat: 11/19/2008 Postari: 100 [Points]: 203
|
Eu nu am inceput inca Expeditia. De-abia astept! Dar sa nu fim offtopic!! Ce se va intampla cu Nicko si Snorri oare?
|
|
|
Eu cred ca vor fi salvati si cartea va avea un Happy End. Cel putin eu asa sper.
|
|
|
Si eu cred ca va fi Happy End, caci asa e de obicei in cartile fantasy!
|
|
Intrat: 10/31/2008 Postari: 86 [Points]: 258
|
Eu am terminat deja cartea :D:D Dar nu va spun absolut nimic decat ca mi-a placut foarte mult! Va astept si pe voi si dupa aceea discutam!
|
|
Intrat: 2/22/2009 Postari: 86 [Points]: 261
|
Si eu am terminat cartea ^^ A fost grozava si abia astept sa apara urmatorul volum, Papirusurile Magice parca. Despre actiune pot spune ca a fost captuivanta si descrisa frumos, iar sfarsitul a fost unul pe care mi-l doream :x
|
|
Nivel: Incepator Groupuri: Member
Intrat: 7/21/2009 Postari: 4 [Points]: 12 Locatia: Constanta
|
eu am terminat cartea ieri si nu spun ce se intampla ...oare cand apare syren?:x (a 5a carte)
The Life Is To Smile, Not To Cry For No Reason...
|
|
Intrat: 10/31/2008 Postari: 86 [Points]: 258
|
Sper ca apare curand
|
|
Nivel: Incepator Groupuri: Member
Intrat: 1/26/2010 Postari: 6 [Points]: 18
|
si eu am terminat-o dar  strict secret si eu vreau sa apara repede syren
|
|
Intrat: 4/15/2009 Postari: 458 [Points]: 1,195 Locatia: da ce te intereseaza...?
|
Eu am vrut sa citesc cartilea astea dar am vazut altele mai interesante shi le-am lasat...dar o sa ma apuc
Te-am dorit nespus pe tine De ai şti cît te-am visat Cît ascuns-am eu în mine Dragostea la ce-am sperat.
Cu speranţa voi rămîne Ce să fac aşa ai vrut Dar o ştiu, o ştiu prea bine N-am să pot ca să te uit.
Şi tu spui că nu mi-ai dat Nici un vis nici o speranţă Dar nu e adevărat Tu m-ai readus la viaţă.
Atunci cînd eram cu tine Cînd cu tine mă plimbam Doream ca mereu în sine Să te simt şi să te am.
Dar nicicînd nu vei cunoşte Cît de mult te-am adorat Cît a sufletului oaste Pentru tine a luptat.
Şi văzînd că rost nu are Mai departe ca să lupt Sabia-mi strălucitoare Cu ciocanul eu am rupt.
DyDuTsZu
|
|
|
Guest |